Täällä sitä nyt ollaan ja muutto Bloggerista WordPressiin ja uuden domain nimen alle on valmis!

 

welcome

Tältä se pitkään ja hartaudella rakennettu uusi blogi nyt sitten näyttää. Itse tykkään tästä todella paljon! Mieheni siis teki kaiken suunnittelu- ja koodaustyön ja minä istuin vieressä ja esitin vaatimuksia ;)

Yritimme rakentaa blogin niin, että se olisi mahdollisimman helppokäyttöinen. Yllä olevasta navigointipalkista löytyvät blogin kaikki kategoriat. Etusivulla on kuusi uusinta postausta kuvina ja niiden alapuolella lisää uusimpia postauksia. Oikeasta sivupalkista löytyy etsi toiminto sekä arkisto, josta voit hakea postauksia kuukauden mukaan. Jos olet täällä esimerkiksi ainoastaan kynsipostausten vuoksi valitse navigointipalkista ”Kynnet”, kynsilakat, kaikki ja saat esiin ainoastaan kynsilakkapostaukset uusimmasta alkaen. Jos taas haluat katsoa ainoastaan indielakkaswatcheja niin valitse samasta valikosta ”Kynsilakat” alta indielakka.

Kaikki vanhat postaukset on siirretty Bloggerista tänne aina vuodesta 2008 alkaen. Postaukset on jaettu suomeksi ja englanniksi ja kieltä pystyt vaihtamaan heti postauksen alussa olevasta lipun kuvasta (jos vastaava postaus on myös toisella kielellä). Esimerkiksi kesän 2013 postaukset oli kirjoitettu ainoastaan englanniksi, joten ne löytyvät ainakin tällä hetkellä ainoastaan blogin .com puolelta.

Bloglovin’ palveluun vaihtuu ainoastaan .com puoli, mutta kieli on tosiaan helppo ja nopea vaihtaa postauksen alussa Suomen lippua klikkaamalla. Samoin someen linkitän aina englanninkielisen postauksen koska somesivujeni pääkieli on englanti.

Eli tässäpä tämä uusi blogi nyt sitten on. Tervetuloa vielä kerran ja toivottavasti viihdytte ♥