Viime aikoina ColourPopin ihania meikkejä on tullut näkökenttääni YouTubessa, Instagramissa ja Snapchatissa niin paljon, että pakkohan niitä oli itsekin päästä kokeilemaan. Tein siis pienen koetilauksen ja nyt olen minäkin aivan ihastunut merkin tuotteisiin. Tällä viikolla myyntiin tulevat uudet Ultra Matte Lip liquid lipstickit pakottavat kyllä tekemään uuden tilauksen ja pian. Myös luomivärejä on aika monta himotuslistalla.

Mitä siis valitsinkaan ensimmäiseen tilaukseeni?

Tällä kertaa ostoskoriin tuli klikkailtua Where The Light Is luomivärinelikko ja Lumière Lippie Stix huulipuna sekä Lippie Pencil samassa sävyssä. Nämä on suunniteltu yhdessä YouTubessa kauneusvideoita tekevän Kathleen Lightsin kanssa. Noiden lisäksi ostin vielä I ♥ This Lippie Stix ja Lippie Pencilin.

 

 

Where The Light Is koostuu neljästä erillisestä Super Shock luomiväristä sävyissä: Glow (matte), Cornelious (matte), Kathleenlights (pearlized) ja Blaze (metallic).

 

 

Näissä luomiväreissä on erikoinen, lähes voidemainen koostumus. Ne ovat erittäin hyväpigmettisiä ja sametin pehmeitä. Näiden käyttö ja levitys vaatii pikkuisen totuttelemista, mutta tiesin jo ennen tilausta sen asian. Tässä nelikossa on todella kauniit ja monikäyttöiset sävyt. Saat näillä aikaan luonnollisen nuden päivämeikin tai hohtavamman iltameikin. Nämä sopivat loistavasti myös hieman päivettyneelle kesäiholle. Mattaluomivärit ovat sävyltään kauniit ja pidän niistä tosi paljon. Olen kuitenkin tyytyväinen, että mukana on myös kimallusta. Itse teen todella harvoin meikkiä pelkillä mattasävyillä vaan harakkana vaadin hiukan bling blingiä mukaan ;) Näissä löytyykin kiiltoa ja kimallusta juuri sopivasti minun makuuni.

Luomivärit on swatchattu puhtaalle iholle ilman pohjustajaa.

 

Vasemmalta: Glow, Cornelious, Kathleenlights, Blaze

 

Kikatin puolihysteerisenä, kun swatchasin Kathleenlights sävyn ensimmäistä kertaa. Siis aivan mieletön koostumus ja pigmentti! Niin kaunis! Näiden luomivärien hipelöinti ja swatchaus on meikkipornoa parhaimmillaan. Näissä on niin erikoinen tuo koostumus. Ne ovat kuin voidemaisia, mutta silti ei yhtään tahmeita vaan silkin pehmeitä ja levittyvät puuterimaisesti. Näitä on vaikea sanoin kuvailla.

Blaze sävy näyttää kuvassa glitteriseltä ja karkealta. Juuri sellaiselta jonka jäljiltä koko kasvot kimaltelevat kuin discopallo, kun glitter leviää joka paikkaan. Se on kuitenkin silkinpehmeä ja sormella levitettynä glitteriä ei putoa poskipäille ollenkaan. Siveltimellä levitettynä glitteriä saattaa hieman levitä ja lopputulos on metallinhohtoisempi.

Näissä pysyvyyskin on erittäin hyvä. Olen ihan hurahtanut näihin ja lisää on pakko saada!

 

Sitten Lippie Stix huulipuniin ja Lippie Pencil kyniin. Molemmat tilaamani sävyt ovat mattapunia ja niihin on valmistettu sävyltään täysin vastaava huultenrajauskynä. Vielä kun sekä puna, että kynä ovat 5 dollaria kappale niin voiko tämä enää paremmaksi muuttua? Kymmenellä dollarilla saat huulipunan sekä saman sävyisen rajauskynän. Ihan loistavaa! Kynän ja huulipunan päässä näkyy sävy, joten nämä parit on helppo ja nopea löytää purkista vaikka siellä olisi enemmänkin tuotteita.

 

 

Molemmat sävyt olivat erittäin pigmenttisiä ja levittyivät todella hyvin ja tasaisesti. Koostumukseltaan nämä ovat enemmänkin kermaisia kuin tyypillisen kuivia mattapunia. Myös Lippie Pencilit olivat erittäin pigmenttisiä ja silkinpehmeitä. Nämä ovat luultavasti koostumukseltaan pehmeimpiä kyniä joita olen koskaan kokeillut.

Voisin käyttää Lumière kynää ihan yksinäänkin sellaiseen ”Your lips but better” lookkiin. Tämän sävyn kanssa voin myös helposti rajata ylähuuleni hiukan normaalia muhkeammaksi ilman, että lopputulos näyttää hassulta. Lumière puna on siis sävyltään täysin vastaava kuin kynäkin. Pysyvyys näissä on hyvä. Ei ehkä ihan niin loistava kuin joissakin mattapunissa, mutta kuitenkin todella hyvä. Lumière sävy myös kuluu pois todella siististi eikä näytä rumalta missään vaiheessa. Nämä eivät myös ole ollenkaan kuivattavia kuten jotkut mattapunat saattavat olla. Näitä on pakko tilata muutama sävy lisää, niiden liquid lipstickien mukana.

En ole vielä kunnolla käyttänyt I ♥ This huulipunaa ja kynää, joten en voi vielä niistä sen enempää sanoa. Pikainen testaus kuitenkin osoitti kynän ja punan olevan koostumukseltaan aivan loistavia ja pehmeästi levittyviä. Sävykin on mitä herkullisin!

 

 

Tilasin nämä ColourPop.com nettikaupasta. Tällä hetkellä he eivät toimita Eurooppaan, joten jouduin turvautumaan Shipito mail forwarding palveluun. Sieltä saat itsellesi amerikkalaisen osoitteen ja tilaat pakettisi siihen osoitteeseen. Paketti päätyy Shipiton varastolle ja he lähettävät sen edelleen sinulle. Paketin toimitus posti- ja käsittelykuluineen tuli maksamaan noin 9 euroa. Valitsin halvimman toimitusvaihtoehdon ja paketti saapui perille viikossa. ColourPop tarjoaa ilmaiset postikulut yli 30 dollarin tilauksiin, joten jouduin maksamaan postituskuluja ainoastaan Shipitolle.

 

***Kaikki tuotteet itse ostamiani. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.