Turkumiitin goodiebagista löytyi IDUN Mineralsin kynsilakka Agat sävyssä. IDUN Minerals olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Blogeissa olen tuotteita nähnyt, mutta en itse ole aiemmin kokeillut. Kyseessä on siis ruotsalainen mineraalimeikki sarja jonka tuotteista voit lukea lisää heidän nettisivuiltaan.

IDUN Mineralsin kynsilakat ovat koostumukseltaan 5-Free ja tällä hetkellä sävyjä löytyy 13 kappaletta ja lisäksi sarjalla on alus- ja päällyslakka. Pullon suuri korkki irtoaa helposti paljastaen pienemmän pyöreän korkin josta on helppo pitää kiinni.

Sain siis kokeiluun sävyn Agat ja voi hyvän tähden, että olikin loistava lakka! Koostumus on aivan täydellinen! Tämän tasaisemmin ei voi lakka levittyä ja tässä on myös niin paljon pigmenttiä, että yksi kerros riitti peittämään. Kuivumisaikakin oli pikakuivattajan kanssa supernopea. Pidin lakkaa kynsilläni neljä päivää ja sinä aikana se ei lohkeillut. Oikean käden etu- ja keskisormenkynsissä oli ihan pikkuisen kulumaa kärjissä, mutta lakka oli edelleen erittäin edustuskelpoinen.

Sävyvalikoima näissä kynsilakoissa on klassisen hillitty ja jos ne kaikki ovat yhtä hyväkäytöksisiä kuin tämä niin saattaa kokoelmaani päätyä muutama muukin sävy.

Tässä lakkauksessa käytin: yksi kerros Essie Ridge Filleriä, yksi kerros Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa,yksi kerros IDUN Agatia ja HK Girl pikakuivattaja.

 

 

Kynsilakkojen suositushinta on 12 euroa ja IDUN Minerals tuotteita myydään apteekeissa ympäri Suomen.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään postauksessa olevan linkin klikkauksista.