Olen oikea laiskiainen mitä tulee ihon kosteutukseen. Huolehdin kyllä kasvoistani ja käsistäni, mutta muu vartalo jää huomattavasti vähemmälle huomiolle. En juuri koskaan rasvaa ihoani suihkun jälkeen eikä minulla oikeastaan olisi edes aikaa odotella kosteusvoiteen imeytymistä. Nyt olen kuitenkin löytänyt voiteen joka toimii minulla loistavasti.

 

Vaseline Intensive Care on tarkoitettu kuivalle iholle ja se on erittäin hyvin kosteuttava olematta kuitenkaan rasvainen. Minulla ei muuten ole super kuiva iho, mutta säärieni iho on lähes rahisevan kuiva ilman säännöllistä kosteutusta. Säärieni iho on myös erittäin herkkä, ohut ja rikkoutuu helposti. Iho alkaa helposti kutisemaan ollessaan kuiva ja raavin sääriäni ihan huomaamatta. Tajuan taas kynsineeni ihon rikki vasta siinä vaiheessa, kun tunnen ikävän poltteen ja huomaan säärien olevan taas verillä. Rupiset ja raapaleiset kintut eivät ole kaunista katsottavaa.

Nyt olen siis yrittänyt ottaa tavaksi säännöllisen rasvauksen. Edelleenkin päivittäin tapahtuva ihon rasvaaminen tuntuu olevan liikaa vaadittu meikäläiseltä, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Käytän tätä voidetta iltaisin telkkaria katsellessa. Voiteessa on miellyttävä ja mieto tuoksu, joten se ei ärsytä nenääni ja sopii hyvin käytettäväksi iltaisin. Levitän Vaselin Intensive Carea säärien ja käsivarsien iholle ohuen kerroksen. Tämä imeytyy todella nopeasti ja iho ei jää ollenkaan rasvaisen tuntuiseksi. Voide on hyvin kosteuttavaa, joten pieni määrä riittää. Parissa minuutissa voide on kokonaan imeytynyt ja voin rojahtaa takaisin sohvan pohjalle. Jos levitän liikaa tuotetta iholle se jää tahmean tuntuiseksi eli vähemmän on enemmän tämän voiteen kanssa.

Tämä kosteusvoide on myös hinnaltaan edullinen, joten senkin puolesta se sopii päivittäiseen käyttöön erinomaisesti. Viime kauppareissulla näin myynnissä olevan myös tämän voiteen spray version jonka ajattelinkin kaapata ostoskärryyn ensi kerralla.

Oletko kokeillut Vaseline Intensive Care kosteusvoidetta? Toimiiko tuote yhtä hyvin sinun ihollasi?

 

***Tuote saatu ilmaiseksi