Tänään näytillä lakka joka on saatavilla ainoastaan osana heinäkuun A Box, Indied kynsilakkaboksia joka tulee myyntiin Llarowe nettikauppaan. Tämä on siis Glisten & Glow Clubbin’ Teal Dawn, joka on luonnollisesti tealin värinen linear hololakka.

Tämä on ensimmäinen Glisten & Glow kynsilakkani ja olen erittäin tyytyväinen tähän. Lakka on koostumukseltaan erinomainen. Levittyy taisaisesti ja kaljuuntumatta, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu erittäin nopeasti. Pidin tätä lakkausta neljä tai viisi päivää ja lakka ei lohkeillut ollenkaan. Kärkien kuluminenkin oli melko minimaalista. Tämä ei myöskään värjännyt kynsiä tai poistotilanteessa kynsinauhoja. Aivan loistavan laadukas lakka siis!

Tähän lakkaukseen käytin: yhden kerroksen Essie Ridge Filleriä, yhden kerroksen Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta Clubbin’ Teal Dawnia ja HK Girl pikakuivattaja. Kuvat otettu päivänvalolamppujen kanssa viimeistä kuvaa lukuunottamatta. Holoefekti on voimakkaampi suorassa/kirkkaassa auringonvalossa.

 

Tämä viimeinen kuva on otettu luonnonvalossa osittain pilvisenä päivänä.

 

 

***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy mitenkään postauksen linkkien klikkauksista.