Tästä onkin jo monessa blogissa kirjoitettu, mutta minäkin haluan tehdä oman juttuni koska päivä vaan oli niin todella ihana ♥ Nonnulan Jonna oli tehnyt Neiti Kameleontti ja Fashioned in Finland bloggaajien avustamana ihan valtavan määrän työtä tämän tapahtuman eteen. Kiitos Jonna ♥♥♥

Pitkään odotettu #turkumiitti, Suomen kaikkien aikojen suurin kauneusbloggaajien tapaaminen siis koitti 16. toukokuuta.

 

Olin jo paljon aiemmin varmistanut lastenhoitokuviot ja suunnitellut pikaisen reissuni keväiseen Turkuun. Aamulla vähän jännitti, että miten selviän yksin omalla autolla Turun keskustassa, kun en ole siellä koskaan ajanut ja viime käynnistäkin on piiiiiiitkä aika. Ilman suurempia kommelluksia selvisin kuitenkin parkkihalliin ja pääsin jatkamaan kävellen matkaani Panimoravintola Kouluun.

 

 

Upeasta vanhasta rakennuksesta meille oli varattu ihanan tilava sali joka täyttyi nopeasti iloisista kauneusbloggaajista. Itse suunnistin siihen pöytään jossa oli tuttuja kasvoja ja heidän seurassaan menikin sitten loppupäivä. On muuten hassu tunne nähdä livenä ihmisiä joiden kasvot tunnistat heti ja joista tiedät aika paljonkin, mutta et ole koskaan oikeasti tavannut. Harmittavan monta naista jäi moikkaamattakin. Ehkä sitten ensi kerralla.

 

 

Ruokailun ja kahvittelun jälkeen oli aika kiinnittää huomio paikalle saapuneisiin esittelijöihin jotka ystävällisesti tulivat kertomaan meille edustamistaan tuotteista. Ensimmäisenä oli vuorossa Idun Minerals -mineraalimeikkisarja.

Minulle Idun oli tuttu ennestään ainoastaan blogeista ja olikin tosi mielenkiintoista päästä tutkimaan tuotteita ihan livenä. Muutamaa tuotetta kokeilin kädelle ja ensivaikutelma oli erittäin positiivinen. Tuotteet tuntuivat hyväpigmenttisiltä ja laadukkailta. Ihastuin myös sarjan kauniisiin pakkauksiin. Itselleni jäi monta tuotetta ostoslistalle.

Tapahtuman jälkeen sain muutaman tuotteen kokeiltavaksi ja niistä onkin pian tulossa blogipostausta. Jonnan kokoamasta goodiebagista löytyi myös sarjan kynsilakka ja voi jestas sentään mikä loistava laatu!! Tästäkin tulossa blogipostaus lähipäivinä.

Idun mineraalimeikkejä myydään apteekeissa ja jälleenmyyjät löytyvät heidän nettisivuiltaan.

 

 

Seuraavaksi oli vuorossa L’Oréalin viestintäpäällikkö Tarja Kuusela joka tuli kertomaan meille Essien kynsilakoista ja merkin historiasta sekä siitä mistä saadaan inspiraatiota uusiin kokoelmiin ja sävyihin. Todella mielenkiintoista kuunneltavaa tälläiselle kynsilakkaholistille. Saimme myös Essien upean kevätkokoelman kotiinviemisiksi. Tässä vaiheessa teki mieli hihkua hiukan (tai aika paljonkin) silkasta riemusta! Upea yllätys ♥ Sain myös testattavaksi Essien Ridge Fillerin korvaamaan jo myynnistä poistuneen Essie Nourish Me hoitolakan josta minulla on menossa viimeinen pullo. Ridge Filler on siis nyt kovassa käytössä ja so far, so good :) Tästäkin tulossa juttua kunhan Ridge Filler on perusteellisesti testattu.

 

 

Turussa pääsin näkemään ensimmäistä kertaa ihan livenä kauneusbloggaajien keskuudessa erittäin suositun Tigimiehen :D Warehousen Mikko Vainio tuli kertomaan meille kesän ja syksyn hiustrendeistä. Mikko teki myös Fantazya-blogin Janetille upean pikakampauksen. Huokailen edelleen ihastuksesta, kun nuo Janetin hiukset ovat niin kadehdittavan pitkät ja kauniit.

 

 

Asiantuntijaosuuden jälkeen oli aika suorittaa pieni arvonta ja jakaa ylitsepursuavan runsaat goodiebagit. Voi apua mikä määrä tavaraa noissa kasseissa!! Ihanan paljon myös mulle ihan uusia juttuja joita ei ennestään kaapista löytynyt. Suurin osa on siis päässyt testattavaksi ja näistä tulossa paljon arvosteluja ja käyttökokemuksia blogiin. Luulen kuitenkin, että aloitan näiden postausten julkaisun vasta sitten, kun blogin muutto WordPressiin ja uuden domain-nimen alle on valmis :)

 

 

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan aivan upea ja toivottavasti päästään taas joskus kokoontumaan kaikki saman katon alle. Päälimmäisenä mieleen jäi iloiset ihmiset ja se ihana yhteishenki joka kauneusbloggaajien keskuudessa vallitsee. Minä jaksan aina ihmetellä miten näinkin iso ryhmä jossa kaikki ovat naisia tulee niin hyvin toimeen keskenään. Bloggaamisen myötä olen löytänyt ihania ihmisiä joiden kanssa olen lähes päivittäin tekemisissä netin kautta. Ihania olette kaikki ♥

Miitin jälkeen kipitimme vielä muutaman muun bloggaajan kanssa Stockan kosmetiikkaosastolle juuri ennen sulkemisaikaa koska eihän meikkejä voi koskaan olla liikaa ;) Sen jälkeen siirryimme viettämään iltaa paikalliseen baariin pancakesien ja juomien kera. Itse jouduin lähtemään suhteellisen pian kotiin koska minulla oli vielä edessä puolentoistatunnin ajomatka. Kotona odottivat iloiset lapset ja väsähtäneet lastenhoitajat.

Hyvin nukutun yön jälkeen tuli ensimmäisenä kipattua goodiebagin sisältö olohuoneen lattialle ja tältä se näytti….

 

 

Niin paljon kokeiltavaa ja testattavaa! Kosmetiikkafriikki pääsee toteuttamaan itseään pitkän aikaa :D

Kiitos vielä tapahtuman sponsoreille.

 

 

Oli mahtavaa olla osana #turkumiittiä :)