Pikainen kynsipostaus blogityömaan keskeltä. Edistyn uuden blogin rakentamisessa hyvää vauhtia, mutta työtä on vielä paljon. Tähän väliin kuitenkin välillä juttua tänne vanhallekin puolelle. Tämä upeuslakka on Jindie Nails polish. This is I’m Rick James B***h!

”a silver holographic polish that is very complex.  It has multiple sizes of micro silver, premium holographic glitters and pigments, real silver flakies, rainbow pear flakies and 3 other larger, multi-color shifting flakies throughout.  It is opaque in only 2 coats, but can be worn as a topper with one very light coat.”

Tässä on paksuhko koostumus ja tämä on helppo levittää. Tarkalla levityksellä tämän kanssa selviää melkein yhdellä kerroksella. Minä laitoin kuitenkin kaksi. Lakatessa kannattaa olla tarkkana, ettei tule liikaa siivottavaa kynsinauhoilta koska tämän kaltaiset lakat ovat juuri niitä joista irtoaa shimmeriä vaikka muille jakaa. Tämä oli kuitenkin erittäin helppo levittää todella siististi ja itse lähinnä työntelin asetoniin kastetulla siveltimellä rajat tasaisiksi.

Pidin tätä lakkausta viisi päivää ennen kuin ensimmäinen pieni pala lohkesi. Todella hyvä suoritus glitterlakalta minun kynsilläni.

Tämä lakka on myös uskomattoman kimalteleva ja kuvat eivät tee tälle ollenkaan oikeutta. Holoefekti on selkeä hämärämmässäkin valossa ja auringonvalon osuessa kynsiin näky on lähes henkeäsalpaava :D

Tähän manikyyriin käytin kerroksen Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerroksen Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kaksi kerrosta I’m Rick James B***h! lakkaa ja HK Girl pikakuivattaja.

Jindie Nails lakkoja voit tilata JindieNails.com kaupasta. Kauppa ei aina toimita lakkoja ulkomaille joten täältä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Uusimmat uutiset, lakkajulkaisut ja restock infon löydät heidän FB ja IG sivuiltaan.

 

***Lakka saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.