Ihanaa sunnuntaita! Toivottavasti teillä on ollut kiva ja rentouttava viikonloppu. Tänään olisi näytillä kaunis piCture pOlish lakka.

Silmä ei vaan tottunut siihen teräväkärkisempään omaan kynteen, joten päätin unohtaa mantelin mallin ja viilasin kynnet tasaisiksi. Noin puolet lähti vapaan kärjen pituudesta ja malli on tällä hetkellä kaukana täydellisestä. Kyllä tässä varmaan reilun kuukauden saa odotella, että pyöristetyt reunat kasvavat normaaleiksi ja saan kynnet viilattua oikeasti neliön malliin. Tämä muoto on tälläinen ruma välivaihe joka ei edelleenkään silmiä hivele, mutta näillä mennään kun ei muuta voida. Napsin nyt kuvia kuitenkin näistäkin, ettei taas tule kauheaa taukoa kynsikuviin ja blogipostauksiin.

 

 

Tänään kuvia siis piCture pOlish Lagoon lakasta. Tämä on kaunis turkoosi glitter jelly jossa on mukana myös hienoinen scattered holo efekti. Se jäi kuitenkin näinä pilvisinä talvipäivinä näkymättömiin. Tämä lakka on julkaistu 2013 ja se on suunniteltu yhteistyössä Fashion Polish bloggaajan kanssa. Lakka on edelleen PP:n valikoimissa ja sitä on saatavilla vaikkapa CesarsShopista.

Koostumus tässä oli PP:n tapaan aivan loistava! Kaksi helposti levittyvää kerrosta kuivuivat nopeasti ja glitteristä huolimatta pinta jäi tasaiseksi. Ja mikä parasta, tämä oli helppo poistaa kynsiltä eikä glittereitä tarvinnut hampaat irvessä hingata irti kynnen pinnasta. Tämä ei myöskään värjännyt kynsiä tai kynsinauhoja. Lakan sävy on livenä hieman syvempi ja ehkä hitusen enemmän taittaa vihreään. Tämä oli taas näitä vaikeasti kuvattavia sävyjä.

 

 

Mä sitten vaan niin tykkään näistä PP lakoista. Vielä ei ole tullut vastaan yhtään josta en olisi pitänyt. Jos pitäisi valita vain yksi lakkamerkki jota joutuisit käyttämään loppuelämäsi niin se valinta saattaisi hyvinkin osua itselläni piCture pOlishiin.

Tässä manikyyrissä käytin: kaksi kerrosta Essie First Base aluslakkaa, kaksi kerrosta Lagoonia ja kerros HK Girl pikakuivattajaa.

 

 

***Lakka itse ostamani.