Uusi vuosi ja uusi kosmetiikkaboksi! Bette Box tuli siis LivBoxin tilalle ja muutti ilmettään täysin. Uudistusta ja parannusta myös sisältöön lupailtiin uuden Bette Boxin mainoksissa ja sähköposteissa. Itse lopetin LivBoxin tilaamisen viime vuoden kesällä koska kyllästyin jatkuvaan hammastahna/suihkusaippua/dödö/näytepussi laatikkoon. Päätin kuitenkin antaa Bette Boxille mahdollisuuden ja kuinkas tässä sitten kävi?

Noudin boksin tänään Postin pakettiautomaatista ja se tuntui heti lupaavan painavalta. Ei siis ainakaan sisältänyt ainoastaan näytteitä ja minikokoisia tuotteita. Tosin täytyy myöntää, että se hammastahna ja suihkusaippua kauhukuvakin hiipi kyllä kotiin ajellessa mieleen.

 

 

Boksin alapuoli oli Postin käsittelyssä kokenut pari kolausta, mutta oli kuitenkin edelleen ehjä. Ilmettä on muutettu mustasta selvästi raikkaammaksi ja itse tykkään tästä lookista enemmän.

Sitten itse sisältöön. Myös uudesta Bette Boxista löytyy ensin kortti jossa on tarkemmat tiedot boksin tuotteista.

 

 

Tässä vaiheessa vedin sitten syvään henkeä ja repäisin paperin auki. Huh! Helpottunut huokaus :D Sisältö näytti ensi silmäyksellä todella kivalta. Hiustuotteita, poskipuna, ripsiväri ja kasvovoide. Ei hassumpaa! Kaikki minulle uusia tuotteita ja poskipunassakin ihan loistavasti mulle sopiva sävy.

 

 

Tammikuun Bette Boxista löytyivät siis seuraavat tuotteet:
 

TRESEMMÉ MAX THE VOLUME ROOT LIFT & TEXTURE FOAM muotovaahto (Ovh. 6,90 eur/150 ml, boksissa täysikokoinen tuote). Tämä menee ehdottomasti kokeiluun. En edes muista koska olisin viimeksi käyttänyt muotovaahtoa eli nyt taitaa olla korkea aika kokeilla taas sitäkin. Hento, ohut ja liukas hiukseni kyllä kaipaa ehdottomasti tukea antavaa tuotetta, mutta tuote ei saa lähmätä tukkaa ja nähtäväksi jääkin toimiiko tämä minun hiuksissani.

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL ripsiväri (Ovh. 15,90 eur/9,5 ml). Tässä ripsivärissä on kaarevan kamman mallinen kumiharja. Mielenkiinnolla otan tämän testiin. Kumiharjalliset ripsarit harvemmin saavat ripsissäni aikaan kovinkaan näyttävää jälkeä, mutta tämän harja on niin erilainen kuin mitä yleensä käytän, että ihan pakko testata heti huomenna.

EVO ROOT CANAL tyvisuihke (Ovh. 27 eur/200 ml, boksissa 50 ml pullo). Boksin toinen hiustuote joka lupaa myös antaa tukea ja ryhtiä hiusten tyveen. Olen kuullut hyviä arvosteluja Evon tuotteista ja odotankin tämän testaamista innolla.

MANNA KADAR PARADISE BLUSH (Ovh. 19$/0.04 oz). Tämä on ensimmäinen Manna Kadar tuotteeni ja ensivaikutelma on enimmäkseen positiivinen. Sävy on kauniin persikkainen pinkki ja hieman hohtava, mutta ei kuitenkaan shimmerinen tai glitterinen. Poskipunan koostumus on todella pehmeän kermainen eikä ollenkaan jauhoinen. Pigmenttiä punassa on runsaasti ja sävynsä sekä koostumuksensa puolesta tämä sopii käytettäväksi myös luomivärinä. Pakkaus on poskipunaksi pienikokoinen, mutta toisaalta minulla on niin paljon punia, etten saa koskaan yhtäkään käytettyä loppuun ;) Ainut miinus tulee pakkauksesta. Pakkaus on ohut, muovinen ja antaa halvan vaikutelman. Ainakin minulla oli myös suuria vaikeuksia kotelon avaamisessa ja pelkäsin katkaisevani jo valmiiksi lyhyet kynteni ennen kuin se aukeaa. Päädyinkin sitten käyttämään avaamisessa veistä apuvälineenä. Puna itsessään on kuitenkin todella kiva ja kaunis eli menee kyllä käyttöön. Ehkä tämän voisi depotata ja laittaa vaikka Z-palettiin.

LUMENE LÄHDE MATTE HYDRATION 24H CREAM-GEL kosteusvoidegeeli (Ovh. 19,90 eur/50 ml, boksissa täysikokoinen tuote). Tykkään kovasti tästä Lumenen uudistuneesta ilmeestä. En ole montaakaan Lumenen kasvovoidetta kokeillut, joten tämäkin oli utealiaisuuttani heti avattava. Tuotteen kuvauksessa mainittu geelimäinen koostumus oli yllättävän täyteläinen. Odotin ohuempaa, läpinäkyvämpää ja siis ylipäätään geelimäisempää tuotetta. Purkista löytyi kuitenkin lähes valkoinen paksuhko voide joka oli silti tuntumaltaan juurikin geelimäinen. Aika hauska koostumus. Tämä tuntui iholle levittäessä miellyttävältä ja tuoksu oli sopivan mieto. Ihan tässä voiteessa ei taida kosteustehot näillä pakkasilla minun iholleni riittää. Viisaampi olisi siis jättänyt testaamisen myöhemmäksi ja odottanut sopivampia sääolosuhteita. Jatkan kuitenkin testailuja jonkin aikaa.

 

Tässä siis pikaiset ensivaikutelmat ja testailut ihan ensimmäisestä Bette Boxista. Positiivinen fiilis jäi tästä. Olin tyytyväinen ja jatkan tilausta toistaiseksi. Toivottavasti boksin taso säilyy vastaavana jatkossakin :)

Mitäs te tykkäsitte sisällöstä? Tilasitko myös sinä tämän ensimmäisen Bette Boxin vai jäitkö odottamaan miltä sisältö ekoissa bokseissa näyttää?