Vihdoinkin tuli tehtyä sellaiset kynnet jotka ehdin/jaksoin vielä kuvatakin. On kyllä kaikki blogitaidot tämän hiljaisen blogivuoden jäljiltä niin ruosteessa, ettei paremmasta väliä. Kuvien otto ihan sähläystä, kuvien käsittely hidasta ja blogipostauksen kirjoittaminen vielä hitaampaa. Eiköhän tämä kuitenkin tästä taas käynnisty pikkuhiljaa :)

 

 

Näihin kynsiin käytin kahta harmaata Glisten & Glow creme lakkaa. Tummempi lakka on Topaz’s Cabin ja vaaleampi on OG Snowman. Molemmat lakat ovat viime talven Winter Remix kokoelmasta joka on tehty yhteistyössä Young Wild and Polished tubettajan kanssa. Jos et ole koskaan katsonut hänen YouTube kanavaansa niin kannattaa käydä kurkkaamassa.

Molemmat näistä lakoista levittyivät erinomaisesti, peittivät kahdella kerroksella ja kuivuivat todella nopeasti.

Tämä kokoelma on edelleen myynnissä Glisten & Glown omassa verkkokaupassa. Kuvaan swatchit kaikista neljästä lakasta lähiaikoina.

 

 

Lisäksi käytin RockNailStars kynsivinyylejä Swirls arkista. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin RockNailsStar vinyylejä ja ne toimivat oikein erinomaisesti. Vinyylit kiinnittyivät hyvin ja ne oli helppo irroittaa lakkauksen jälkeen. Nämä vinyylit ovat myynnissa CesarsShopissa.

Lopuksi levitin vielä kerroksen Glisten & Glow HK Girl pikakuivattajaa.

 

 

Tykkäsin kyllä tästä lakkauksesta, mutta kynsien muoto ei vaan miellytä omaa silmääni. Ei voi mitään. Jos minulla on terävämpikärkiset kynnet niin kyllä niissä pitää olla geeliä päällä, jotta voin pinssata ja viilata muodon täydelliseksi. Pituutta pitäisi myös olla reilusti lisää. Tästä aletaan siis nyt menemään kohti neliskanttisia kynsiä. Kynsien kulmat saavat nyt vaan tylpässä mallissa luvan kestää, ei ole vaihtoehtoja :D

 

***Kaikki postauksessa mainitut tuotteet saatu ilmaiseksi/ostettu alennuksella.