Tämän vuoden ensimmäinen ColourPop tilaukseni saapui perille viime viikolla. Tykkään ColourPopin kimaltelevista luomiväreistä, mattasävyt jätän aika pitkälti nykyään tilaamatta. Huulipunat ovat hinta-laatusuhteeltaan myös aivan loistavia, joten ei ole kovinkaan yllättävää, että niitäkin tähän tilaukseen tuli taas otettua mukaan.

 

ColourPop Lippie Stix and Super Shock Eyeshadows

 

ColourPopilla on ilmaiset postarit yli $50 tilauksista, joten sen summan yli kannattaa tähdätä, kun tilausta tekee. Osa näistä tuotteista oli vieläpä tarjoushintaan ja niinpä sainkin rahoilleni ihan kivasti vastinetta.

 

ColourPop Kathleen Lights Where the night is and Patchwork and Babykins Super Shock eyeshadows

 

Luomiväreistä tuli tällä kertaa hankittua ColourPop x Kathleen Lights kokoelman Where the Night Is nelikko sekä Holiday 2016 kokoelman Patchwork ja Babykins sävyt. Kaksi viimeistä ovat käsittääkseni limited edition ja sivuillakin luki jo ”Low inventory”.

 

ColourPop x Kathleen Lights Where The Night Is Weenie Telepathy Midnight Porter

ColourPop Super Shock Shadows Patchwork and Babykins

Telepathy (Ultra metallic), Midnight (Metallic), Weenie (Pearlized), Porter (Metallic), Babykins (Metallic), Patchwork (Metallic)

 

Vasemmalta oikealle: Telepathy (Ultra metallic), Midnight (Metallic), Weenie (Pearlized), Porter (Metallic), Babykins (Metallic) ja Patchwork (Metallic). Nämä ovat ColourPopin Super Shock Shadows luomiväreille tyypilliseen tapaan erittäin hyväpigmenttisiä ja lähes voidemaisen samettisia. Katsokaa nyt vaikka tuota Midnight sävyä! Tuolla glittermäärällä voisi kuvitella luomivärin tuntuvan karhealta ja jopa hiukan kuivalta, mutta ei. Silkinpehmeä unelma on sekin!

Patchwork sävystä otin myös macrokuvan koska siinä sain paremmin näkymään luomivärin sisältämän ihanan violetin-pinkin glitterin. Tämä on tosi kaunis!

 

ColourPop Super Shock Shadow Patchwork

 

Tilastin myös neljä Lippie Stix huulipunaa (Pack Pack, Climax, Nevermind ja Let’s Play), yhden Lippie Pencil huultenrajauskynän (Nevermind) ja yhden Ultra Matte Lip nestemäisen huulipunan (Ribbon).

 

ColourPop Lippie Stix Pack Pack, Climax, Nevermind

ColourPop Ultra Matte Lip Ribbon, Lippie Stix Let's Play

 

Ei tainnut ihan vielä raikkaat ja keväiset sävyt olla mielessä, kun näitä tummia sävyjä klikkailin ostoskoriin :D No ei se mitään, onhan tässä vielä talvea jäljellä ja näitäkin tulee varmasti vielä käytettyä.

 

ColourPop Lippie Stix Nevermind, Climax, Pack Pack

Nevermind (Lippie Pencil), Nevermind (Matte), Pack Pack (Matte X), Climax (Matte X), Let's Play (Satin Luxe), Ribbon (Ultra Matte Lip)

 

Vasemmalta oikealle: Nevermind (Lippie Pencil), Nevermind (Matte), Pack Pack (Matte X), Climax (Matte X), Let’s Play (Satin Luxe) ja Ribbon (Ultra Matte Lip). Kuvassa näkyy myös hyvin  Matte and Matte X koostumuksien välinen ero. Nämä ovat ensimmäiset Matte X Lippie Stixini, joten en osaa vielä sanoa kuivattavatko nämä huulia. Tavallisia ColourPop Lippie Stix mattasävyjä voin käyttää koko päivän ilman, että huulet tuntuvat kuivahtavan.

Otin macrokuvan myös Let’s Play sävystä koska siinä on mukana kaunis shimmer. Tämä on aivan upea sävy! Punainen huulipuna on niin mun juttu ja tämä sävy hyppäsi välittömästi omalle Top 10 listalle. Erittäin kaunis! Let’s Play ja Ribbon ovat molemmat ColourPop x Hello Kitty kokoelmasta.

 

ColourPop Lippie Stix Let's Play

 

Tässä ColourPop ostokseni tällä kertaa ja taas tekisi mieli tehdä uusi tilaus :D