Essencen kynsilakat ja tuotteet ovat kyllä loistava esimerkki siitä miten halvalla voi saada hyvääkin. Pääsääntöisesti olen tykännyt kaikista ostamistani Essence lakoista ja tämäkään ei ollut pettymys.

 

Essence the Gel Polish 09 # Lucky

 

Karkkipinkki creme 09 # Lucky on ihanan pirteän värinen. Lakassa on melko paksu koostumus, mutta se levittyi hyvin ja yksikin kerros olisi saattanut riittää. Levitin kuitenkin tällä kertaa kaksi kerrosta. Paksuhkon koostumuksen vuoksi ensin säikähdinkin, että kaksi kerrosta saattoi olla liikaa ja lakka kuivuisi ikuisuuden jos ollenkaan. Pelko oli kuitenkin turha. Lakkakerros ei näyttänyt paksulta ja kuivui supernopeasti. Pidin tätä lakkausta kaksi päivää. Sillä aikaa lakka ei lohkeillut, ainoastaan vähän kulumaa kärjissä. Poisto oli helppoa ja lakka ei värjännyt kynsiä tai kynsinauhoja.

Tässä lakkauksessa käytin: 1 kerros Essie First Base aluslakkaa, kaksi kerrosta # Luckya ja kerros HK Girl pikakuivattajaa.

 

Essence the Gel Polish 09 # Lucky

 

Pahoittelen kuvissa näkyviä eripituisia kynsiäni. Keskisormen kynnestä irtosi (yllätys, yllätys) kulma ja jouduin viilaamaan sen lyhyemmäksi. Kuvien ottamisen jälkeen katkesi kulma etusormen kynnestä ja päädyin viilaamaan sen vähänkin pituuden pois kaikista. Melko turhauttavaa!

 

***Lakka itse ostamani.