Uuden vuoden ensimmäinen kuukausi on nyt saatu päätökseen ja mikäs tämän parempi aika alkaa kirjoittelemaan myös ”Kuukauden suosikit” -postauksia. Tässä siis tuotteita jotka aiheuttivat erityistä ihastusta tammikuussa.

 

 

TARTE MARACUJA OIL

Tämä Tarten Maracuja kasvoöljy tuli minulle joulukuun Ipsy Glam Bagissa ja olen täysin ihastunut siihen! Maracuja Oil on ihanan kosteuttava, mutta ei liian raskas, imeytyy hyvin eikä jätä ihoa kovin öljyisen tuntuiseksi. Olen itseasiassa käyttänyt tätä myös meikin alla. Tuotteessa ei myöskään minun nenääni tunnu paljon mitään tuoksua. Öljy on pakattu kauniiseen violettiin lasipulloon. Päällä on nappi, jota painamalla korkissa oleva pipetti imaisee sisälleen sopivan määrän öljyä. Pakkauksen mukaan voit käyttää tätä öljyä myös vaikkapa pehmittämään kynsinauhoja, siloittamaan hiuksia ja hoitamaan kuivia latvoja sekä kosteuttamaan karkeita kohtia ihossa.

Minun ihoni on ollut viimeaikoina superkuiva, joten tätä on tullut levitettyä kasvoille ehkä vähän liikaakin ja pullo hupenee aika vauhtia. Valitettavasti tämä on vain deluxe sample size eli 7 ml pullo ja uuden tilaaminen Suomeen toimitettuna vaikuttaa ikävän hankalalta ja kalliilta operaatiolta. Suren jo valmiiksi sitä hetkeä, kun pullosta tulee enää se viimeinen pisara ja joudun etsimään uutta kasvoöljyä muualta. Suositelkaapa siis minulle omia suosikkejanne!

 

BIOZELL PROFESSIONAL COLOR MASK SÄVYTTÄVÄ TYVISPRAY INTENSIVE RED

Värjäsin hiukseni jokin aikaa sitten punaisiksi/kuparisiksi ja oma maantienharmaa sävy tulee näkyviin tyvestä todella nopeasti. Tämä onkin hyvä tuote tyvikasvun tilapäiseen peittoon. Väri pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Tämä antaa tyvelle myös vähän ryhtiä ja tukea toimien kuivashampoon lailla. Itse käytän tätä kuitenkin yhdessä Batiste Heavenly Volume kuivashampoon kanssa maksimaalisen tehon saavuttamiseksi. Tuotetta suihkuttaessa kannattaa varoa hiusrajaa tai saat itsellesi myös kauniin punaisen otsan. Been there, done that :D Tällä suttaat myös sormesi, mutta väri peseytyy pois helposti. Oikein hyödyllinen tuote joka on tulee olemaan käytössä jatkossakin.

 

RIMMEL LONDON BRONZE PERFECTION SCULPTING BRONZING POWDER DUO SÄVY LIGHT/MEDIUM (**PR-näyte**)

Tämä korostus ja varjostus duo on ollut minulla viime aikoina ahkerassa käytössä.  Käytän tästä lähinnä tummempaa bronzer puolta joka onkin loistava sävy talvenkalpealle iholle. En siis edes yritä tehdä tällä mitään voimakkaita varjostuksia vaan käytän tuotetta tuomaan kasvoille hitusen lämpöä ja väriä. Sävy on lähellä Urban Decay x Gwen Stefani Blush paletin Lo-Fi sävyä joka on yksi suosikeistani! Puuteri ei ole kovin pigmenttinen ja koostumus on melko kova, mutta juuri se tekee tämän käytöstä minulle niin helppoa. Kiiressäkään et pääse tällä sutimaan poskille tummia viiruja tai saamaan likaisen näköisiä kasvoja. Minä tykkään!

 

 

COLOURPOP LIPPIE STIX MOSH PIT (MATTE)

ColourPop Lippie Stix huulipunat ovat tällä hetkellä suosikkejani. Varsinkin Lippie Stix mattapunat ovat aivan loistavia. Ne eivät kuivata huuliani, pysyvyys on hyvä ja värivalikoimassakaan ei ole valittamista. Ostin tämän itseasiassa jo aikoja sitten, kokeilin kerran ja sitten se jäi laatikkoon lojumaan. Nyt sitten tammikuussa tähän tuli yhtäkkiä tartuttua useammankin kerran. Lämmin ruskea sävy sopii kauniisti ihonsävyyni ja tätä huulipunaa käyttäessäni sain kuulla kohteliaisuuksia meikistäni monta kertaa.

 

 

AVON MAGIX PRIME AND SET SPRAY – MEIKIN KIINNITYSSUIHKE

Ostin tämän noin kuukausi sitten koska se oli tarjolla todella hyvään hintaan silloisessa Avon kampanjassa. Hintaa pullolle jäi muistaakseni alle 4 euroa. Käytän harvemmin kiinnityssuihkeita ja käytössä on ollut lähinnä MAC Prep+Prime Fix+ joka poistaa iholta puuterisuuden ja tuo lookkiin kuulautta. Tätä on nyt tullut käytettyä useamman kerran ja kyllä se todella pidentää meikin kestoa ja toimii kuten pitääkin. Meikkivoiteen pinta jää mataksi, mutta puuterisuus on poissa. Tämä jää jonkin verran iholle tuntumaan hitusen kiristävänä, mutta ei minua häiritsevästi. Minulla on sekaiho joka pintakuivuudestaan huolimatta rasvoittuu T-alueelta päivän aikana. Usein illalla varsinkin nenänpää ja leuka ovat näkyvissä meikkivoiteen alta. Tämä suihke on pitänyt meikkivoiteen paikallaan nyt myös noilla ongelma-alueilla. Prime and Set Spray suihke käy myös ihon pohjustukseen ennen meikkivoidetta, mutta itse en ole sitä näin testannut. Tässä ei juurikaan ole mitään tuoksua. Hienoinen häivähdys tuntuu suihkuttaessa, mutta se haihtuu iholta nopeasti. Loistava hinta-laatusuhde!

 

MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL MASCARA

Tämä ripsiväri tuli tammikuun Bette Boxissa. Tämä ei tee omista ripsistäni mahtavia megaräpsyttimiä vaan tällä saan lähinnä kauniisti erotellun, luonnollisemman lopputuloksen. Ensivaikutelmaltaan siis ihan perushyvä, mutta ei superloistava ripsiväri minulle. Miksi tämä siis on mukana kuukauden suosikit postauksessa?

No tietysti siksi, että tämä on paras koskaan kokeilemani ripsiväri alaripsille. Pienellä ja kaarevalla, kampamaisella harjalla saat väriä tarkasti jopa niihin lyhyimpiin pikkuripsiin. Lopputulos on siisti, enkä onnistu sotkemaan tällä. Yleensä olen se tyyppi joka lähes aina tökkää sitä ripsiväriä luomeen tai vaikka nenänvarteen. Harja annostelee väriä maltillisesti ja kerrostaminen on helppoa ilman ripsien liimautumista yhteen. Tätä ostan uudenkin ihan vaan alaripsiä varten sitten, kun tämä on käytetty loppuun.

 

 

Tässä olivat tämän vuoden ensimmäiset suosikkituotteet. Löytyikö joukosta teille tuttuja juttuja?

 

***Rimmel London Bronze Perfection Duo on PR-näyte. Muut tuotteet itse ostamiani.