Nyt eletään taas sitä vuoden kummitusmaisinta aikaa. Itse olen valmistautunut isolla kasalla karkkia ja muita herkkuja sekä muutamalla pullolla kynsilakkaa. Tänään esillä kaksi Jindie Nails lakkaa. Blood, Bath & Beyond on 2013 Halloween kokoelmasta ja Barbie’s Nightmare on Mei Mei’s Signatures kaupan exclusive sävy Halloweenia varten.

Kuvissa kaksi kerrosta Blood, Bath & Beyond lakkaa sekä G & G HK Girl pikakuivattaja.

 

Blood, Bath & Beyond on ihana verenpunainen jelly. Todella mehukas koostumus joka levittyy hyvin. Tällä kertaa ei pulloakaan tarvinnut kääntää väärinpäin ennen levitystä. Se on kuitenkin tehokas keino silloin kuin glitterit eivät ole halukkaita tulemaan pullosta ulos. Kerrosten kannattaa antaa hyvin kuivua levityksen aikana tai suurimmat glitterit saattavat lähteä liikkeelle edellisestä kerroksesta.

 

 

Päivän toinen lakka on tosiaan Mei Mei’s Signatures nettikaupan exclusive sävy Barbie’s Nightmare. Kuvassa kolme ohutta kerrosta lakkaa ja G & G HK Girl pikakuivattaja.

 

Barbie’s Nightmare on ihana valkoinen crelly pohjainen lakka. Tässä on maitomainen ja läpikuultava koostumus joka luo kivan sandwich efektin ja on myös peittävä kolmella kerroksella. Hiukan raidoittuva ensimmäisellä kerroksella, mutta tasoittui hyvin kahdella seuraavalla. Tämä oli oikeasti ihan helppo levittää ja oikeinkin hyvä verrattuna moniin valkoisiin. Tämän pullon käänsin ylösalaisin ennen levitystä.
Jindie Nails nettikauppa löytyy osoitteesta www.jindienails.com. Jindie Nails ei aina toimita ulkomaille, ja täältä löydät muita jälleenmyyjiä jotka toimittavat myös Suomeen. Voit seurata myös FacebookTwitter ja Instagram sivuja.
Barbie’s Nightmare on saatavilla ainoastaan Mei Mei’s Signatures nettikaupasta. Itse olen tilannut täältä monen monta kertaa ilman mitään ongelmia.  Mei Mein löydät myös FacebookistaTwitteristä ja Instagramista.

 

***Blood, Bath & Beyond saatu ilmaiseksi. Barbie’s Nightmare ja HK Girl ovat itse ostamiani.  En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.