Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tänään onkin vuorossa oikea herkku. Koko Jindie Nails Fall Chic kokoelma joka on viiden lakan kokoelma syksylle 2013. Jindie Nails on suosikki indiemerkkini ja tälläkin kertaa nämä
lakat olivat mielestäni aivan ihania. Jen on tosiaan kehittänyt loistavan koostumuksen lakoilleen. Crellyt ovat hyvin levittyviä ja kiiltäviä, jellyt ihanan mehuisia ja shimmerlakoissa on upea hehku. Jindie Nails on kynsilakkarakkautta ♥

Jindie Nails on myös ottanut käyttöön uuden 9 ml keskikokoisen pullon. Tässä on aika ohut, mutta hyvä sivellin. Itse en kokenut sen käytössä mitään ongelmia. Pullo itsessään on kapea ja korkea. Lakka ja glitterit tulivat helposti ulos ja missään vaiheessa ei tuntunut siltä, että pullo kaatuu kapeuden vuoksi. Tykkäänkin tästä uudistuksesta oikein kovasti!

 

 

Breakfast at Tiffany’s Cousins. Tässä lakassa on juuri se täydellinen Jindie Nails crelly koostumus. Erinomainen levittyvyys, peittää kahdella kerroksella, mutta on silti tarpeeksi läpikuultava sandwich lopputulokseen. Kiiltävä yksinään ja superkiiltävä HK Girlin kanssa. Aivan ihana!

Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa ja HK Girl top coat.

 

 

 What Are You Smokin’ Mirrors on täydellinen harmaa syksyyn. Hyvä ja helppo levittää. Kultainen glitter tulee ihanasti esiin harmaasta pohjasta. Livenä todella kaunis ja erikoinen.

Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa, Glitter Food ja HK Girl top coat.

 

 

Rhythm & Blue on erittäin kirkas sininen jossa on erinomainen koostumus ja hyvä levittyvyys. Ensimmäisessä kuvassa kaksi kerrosta yksinään, toisessa HK Girl top coatin kanssa. Tätä olisi voinut levittää vielä kolmannenkin kerroksen, mutta livenä kynsien kärjen eivät olleet yhtä selvästi läpikuultavia kuin kuvissa. Tämä on todella kaunis kiiltävänä, mutta taisin silti tykätä itse enemmän matasta lopputuloksesta. Satiini matta koostumus sopii täydellisesti tähän siniseen lakkaan.

 

 

Midnight Rainbow. Tämä on siis niin ihana!! Olen nähnyt tästä paljon kuvia joissa on lakattu pelkästään tätä lakkaa käyttäen ja se näyttää todella hyvältä niinkin. Päätin kuitenkin lakata tällä musta cremen päälle ja se toi lakan shimmerin upeasti esille. Tämä lakka on tosiaan nimensä veroinen. Kuvat eivät tee oikeutta sille kuinka upea tämä on livenä. Hehkuva ja kimalteleva! Koostumus oli hyvä ja tässä on niin paljon glitteriä, että pudotin osan takaisin pulloon. Upea, ihana, täydellinen!

Kuvissa kerros Essie Licoricea, kaksi kerrosta Midnight Rainbow lakkaa ja HK Girl top coat.

 

 

Shimmer Me Timbers. Jos edellinen lakka sai minut huokailemaan ihastuksesta niin tämä räjäytti tajuntani! Vihreää täydellisyyttä pullossa! Samoin kuin Midnight Rainbowsta tästä on paljon kuvia yksinään. Päätinkin siis kokeilla tätä vihreän jellyn päälle ja se olikin hyvä päätös. Pohja sai tämän hehkumaan ihan uudella tasolla. Näyttää siltä kuin tämä olisi melkein radioaktiivinen :D Uskomaton hehku ja välke! Tässäkin oli hyvä levittyvyys ja koostumus. Voi täydellisyyttä!!

Kuvissa kaksi kerrosta IIllamasqua Rampagea, kaksi kerrosta Shimmer Me Timbers lakkaa ja HK Girl top coat.

 

 

Jindie Nails nettikauppa löytyy osoitteesta www.jindienails.com. Jindie Nails ei aina toimita ulkomaille, ja täältä löydät muita jälleenmyyjiä jotka toimittavat myös Suomeen. Voit seurata myös FacebookTwitter ja Instagram sivuja.

G & G HK Girl top coat on paras kokeilemani pikakuivattava päällyslakka ja se on saatavilla Glisten & Glow nettikaupasta.

 

 

***Fall Chic kokoelma saatu ilmaiseksi. Glitter Food ja HK Girl ovat itse ostamiani.  En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.