Tänään näytillä viimeinen lakka Lynnderella ”Once Upon a Prince and more Man Candy” kokoelmasta. Kahdeksan muuta sävyä ja niiden arvostelut sekä kuvat löydät alla olevasta listasta klikkaamalla lakan nimeä. :

Mr. Darcy
The One Who Got Away
Mr. Pink
Tidy Whities
It’s Raining Shaman
Oh Eric…!
AquaMan Candy
The Full Minty

 

Tämä lakka on siis Once Upon a Prince ja Lynnderella kuvailee sitä näin”Once Upon a Prince has multiple purples accented with scattered multiglitter in a rich, translucent purple and blue shimmered purple base”. Yleensä yhdistän tämän väriset glitterit lilan tai mustan pohjan kanssa. Tällä kertaa päätin kuitenkin valita eri värin. Kullanvärinen shimmerlakka olikin sopivasti kokeiltavaksi tulleiden lakkojen pinossa, joten päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yhdistelmä olikin oikein toimiva ja näytti todella hyvältä livenä.

Tähän manikyyriin käytin Color Club Sugar Rays lakkaa, kaksi ohutta kerrosta Once Upon a Princea sekä G & G HK Girl top coat.

 

 Tässäkin oli oikein hyvä ja laadukas koostumus ja levitys sujui ongelmitta. Glitteriä tässä lakassa on niin paljon, että tämä saattaa olla täysin peittävä kolmella huolellisesti levitetyllä kerroksella. Tämä myös levittyi niin ohuesti, että kolme kerrosta olisi vielä hyvän ja suhteellisen tasaisen näköinen.

Norway Nails kaupassa on myös upea valikoima indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

***Once Upon a Prince ja Sugar Rays saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi, HK Girl on itse ostamani. En hyödy linkkien klikkauksista tai alennuskoodien käytöstä mitenkään.