Heippa ihanaiset! Taas olisi maanantai. Eilen tuli vihdoin juhlittua esikoisen 3-v synttäreitä pari viikkoa myöhässä sen influenssan takia. Nyt onkin edelleen ähky olo kaikesta makeasta ja keksejä sekä kakkua on vielä jäljellä vaikka muille jakaa.

Tänään vuorossa lisää Jindie Nailsia Rave lakan muodossa. Rave on yksi kolmesta uudesta sävystä. Taste Like Snozberries ja Princess Breath sävyistä postaan lähipäivinä. Rave on valkoinen crelly jossa on erikokoista ja -väristä  neon hexglitteriä sekä magentan sävyisiä pyöreitä glittereitä kahdessa koossa. Tässä on sekä mattaa. että kiiltävää glitteriä. Tosi ihanan pirteä lakka ja näyttää nopeasti katsottuna hiukan splatterkynsiltä.

Tässä oli ihan normaali, hyvä koostumus ja levityksen kanssa ei ollut ongelmia. Käänsin taas hetkeksi pullon ylösalaisin ja sekoittelin kevyesti ennen käyttöä. Tämän jälkeen glitteriä tuli pullosta juuri sopivasti. Kuvassa on kolme kerrosta Rave lakkaa, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja Inm pikakuivattaja. Glitter Food ei olisi tämän kanssa ollut välttämätön, mutta tykkään sen tuomasta silkinsileästä pinnasta, joten käytän sitä nyt lähes jokaisen glitterlakan kanssa. Kuivumisaika oli normaali. Pysyvyydestä en osaa näiden geelien kanssa sanoa, kun näillä pysyy lakka moitteettomana vaikka pari viikkoa.

Poistaminen oli normaaliglitterin luokkaa. Tosin nyt, kun mulla on tosiaan nämä geelit, niin olen kehittänyt tähän poistoon uuden tyylin. Poistan ensin irtoavan lakan asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Sen jälkeen kostutan jäljelle jääneet glitterit uudelleen samaisella kynsilakanpoistoaineella ja työnnän glitterit irti kynnen pinnasta metallisella kynsinauhapusherilla. Tämän operaation teen yksi kynsi kerrallaan, eli kostutus ja raaputus. Lopuksi pyyhin vielä lakkajämät pois kynsilakanpoistoaineella. Geeli ei tästä tunnu kärsivän, hirmuista hinkaamista ei tarvita, kynsilakanpoistoainetta säästyy ja mikä parasta, sormia ei tarvitse hautoa asetonissa. Luonnonkynsille en tätä tyyliä suosittele koska kynnen pinta saattaa vaurioitua. Voin myös  tehdä postauksen tästä operaatiosta nopean kuvasarjan tai videonpätkän kera jos selityksestä ei saanut kunnolla selvää.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Uusi nettikauppa avautuu lähiaikoina. Siitä lisätietoa FB-sivulla ja ilmoittelen uutisia myös sitten täällä blogissa  :)

 

***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi