Ostin vähän aikaa sitten ensimmäisen piCture pOlish lakkani sävyssä Mallard. Tämä on The PolishAholic bloggarin suunnittelema sävy. Itse tykkään näistä bloggaajien suunnittelemista lakoista. Kukas sen paremmin tietää mikä lakkasävy on mahdollisimman ainutlaatuinen kuin kynsiholisti? Mallard julkaistiin limited edition sävynä, mutta siitä tuli niin suosittu, että se sai vähän aikaa sitten ansaitun paikkansa vakituisten sävyjen joukossa. Itse toivon hartaasti saavani käsiini vielä toisenkin suositun vihreän eli piCture pOlish Kryptonite lakan.

Mallard on tummanvihreä lakka jossa on vihreitä ja kuparinvärisiä flakieseja sekä runsaasti shimmeriä. Tässä lakassa on ihanaa syvyyttä ja sävy on todella kauniin vihreä. Tämä levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Kuvissa kolme kerrosta lakkaa, lyhyemmille kynsille riittää kaksikin kerrosta. Päällä vielä Inm pikakuivattaja. Tämä on kokoelmassani ainutlaatuinen lakka ja olen todella tyytyväinen ostokseeni. Pidin itseasiassa tätä lakkausta kokonaisen viikon :D

Käykääpä lukemassa myös The PolishAholicin alkuperäinen postaus tästä lakasta. Siinä hän kertoo ihanan tarinan joka on lakan nimen taustalla :)

Tilasin tämän Harlow & Co -nettikaupasta. Mallard on tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta koska se on tosiaan nykyään osa pysyvää valikoimaa sitä tulee myyntiin lisää jatkossakin.