Tänään taas Jindie Nails lakka ja tällä kertaa se on Baby Doll. Mulle tuli aika monta näitä lakkoja ja haluankin nyt esitellä teille niitä tässä lähipäivinä enemmänkin. Jindie Nails on avaamassa uutta nettikauppaa parin viikon sisään ja sieltä pääsettekin sitten shoppailemaan näitä ihanuuksia jos joku näistä lakoista alkaa kiinnostamaan :)

Baby Doll on läpikuultava lakka jossa on taas tonnikaupalla glitteriä. Joukossa on niin monta kokoa, mallia ja väriä, että on vaikea alkaa niitä luettelemaan. Läpikuultavassa pohjassa on lisäksi runsaasti shimmeriä. Yleisilme tällä lakalla on kaunis ja hento suuresta glittermäärästä huolimatta. Upea lakka vaikka kesän juhliin silloin, kun kaipaat näyttävyyttä, mutta esim. kirkkaat värit eivät tule kysymykseen. Itse rakastuin tähän niin, että on pakko jossain vaiheessa tilata täysikokoinen pullo :P

Levitys oli helppo ja glitteriä ei tarvinnut pullosta onkia. Pullo kannattaa kääntää hetkeksi ylösalaisin ennen käyttöä ja sekoitella kevyesti. Lakan kannattaa myös antaa hiukan kuivahtaa kerrosten välillä, niin eivät isommat glitterhiput lähde liikkeelle seuraavan kerroksen mukana.

Lisää näyttävyyttä saat kerrostamalla tämän mustan lakan päälle. Musta pohja tuo esiin hienon shimmerin ja lakan upeus tulee näkyviin oikein kunnolla. Itse ajattelin kokeilla tätä jossain vaiheessa myös galaxy manikyyrissä.

Kuvissa ensin Baby Doll lakka yksinään sekä auringossa, että keinovalossa kuvattuna. Kynsillä on kerros Essien Beam Up valkaisevaa aluslakkaa, kaksi kerrosta Baby Dollia, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja Sally Hansen Diamond Shine top coat.

Jälkimmäisissä kuvissa Baby Doll on kerrostettu mustan Color Club Where’s The Soiree? lakan päälle ja kuvat on otettu päivänvalolamppujen kanssa. Ensin kerros Where’s The Soiree lakkaa, kaksi kerrosta Baby Dollia, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja Sally Hansen Diamond Shine top coat.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka suljetaan aina välillä) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan.


***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi