Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Tänään täydellisesti päivän teemaan sopiva lakka, Jindie Nails Love Conquers All. Tämä on valkoinen crelly lakka jossa on taas paljon erilaista glitteriä mm. erivärisiä sydämiä. Kuvassa tämä näyttää jonkin verran epätasaisemmalta kuin todellisuudessa. Sydämiä tuli pullosta reilusti ilman mitään onkimista ja kuvassa on kaksi kerrosta lakkaa sekä Inm Out The Door pikakuivattaja. Valitettavasti minulla oli hieman kiire lakkauksen kanssa ja hieman kärsivällisempi levitystyyli olisi tuonut tasaisemman lopputuloksen. Tämä on lakka joka ehdottomasti ansaitsee uuden kuvauskerran jossain vaiheessa.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän Etsy-kaupastaan (joka suljetaan aina välillä) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan.

Sitten toiseen asiaan eli kynteni eivät ole maagisesti kasvaneet paria milliä yhdessä yössä vaan kuten tiistaisessa Nourish Me raportissa kerroin, laitoin geelit kynsiin. Geelasin oikean käden kynnet normaalisti, mutta sitten iski ahneus ja laitoin muoteilla lisää pituutta vasemman käden kynsiin. Nyt pitääkin sitten korjata oikea samaan malliin :P Kirjoitan huomenna postauksen tuosta geelausoperaatiosta kuvien kera.