Taas on jo keskiviikko ja jälleen uusi kirjain lisää ABC haasteeseen. Tällä kertaa se on F kirjain ja sitä varten valitsin Max Factoryn upean Fantasy Fire lakan ja lisäsin vielä nimettömään höyhenen. Fantasy Fire on mielestäni upeimmillaan sinisen päällä, joten valitsin alle kirkkaan sinisen Elevation Polish Pic De Sotllo cremelakan (tästä tulossa oma postauksensa). Tämän päälle lakkasin kaksi kerrosta Fantasy Fire lakkaa sekä Inm Out The Door pikakuivattajan.

Märän pikakuivattajan päälle painelin nopeasti kiinni höyhenen ja annoin hetken kuivahtaa. Lisäsin vielä pari kerrosta Out The Dooria höyhenen päälle ja annoin taas kuivua. Lopuksi leikkasin ylimääräiset pois, tasoitin viilalla ja sinetöin kynnen pään vielä Out The Doorilla. Näillä toimilla höyhen pysyi paikoillaan reilut kaksi päivää täysin moitteettomana.

Pahoittelen kännykkälaatuisia kuvia tästä manikyyristä, mutta normaali kamerani sekosi täysin Fantasy Fire lakan kauneudesta ja kieltäytyi ottamasta yhtään hyvää kuvaa. Olen huomannut iPhone 4S:n kuitenkin toimivan vallan mainiosti näiden hankalammin kuvattavien sävyjen kanssa.