Sain kokeiltavaksi syksyn uusia upeita IsaDora Sugar Crush sävyjä ja tässä niistä ensimmäinen 102 Metal Crush. Tämä on harmaan violetti tekstuurilakka jossa on mukana myös hopeista glitteriä joka saa lakan kimaltelemaan kauniisti. Rakastuin tähän lakkaan aivan täysillä. Mielettömän kaunis sävy! Kynnet keräsivät myös paljon huomiota muilta oman tuijotukseni lisäksi.

Kuvassa kaksi kerrosta Metal Crush lakkaa.

 

Levittyvyydeltään tämä lakka oli huippuluokkaa ja kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Lakka levittyi todellakin noin siististi kuin kuvista näkyy ja en siistinyt kynsinauhoja asetoniin kastetulla siveltimellä kuten yleensä. Tälläisten lakkojen levityksen kanssa kannattaa yleensäkin olla tarkkana koska puhdistus on hankalaa ja lakan hiekkamainen shimmer leviää helposti iholle asetonin mukana. Ennen kuin huomaatkaan niin kädet ovat rystysiä myöten kimalteessa. Eli tarkkuus ja huolellinen levitys takaa parhaan lopputuloksen näidenkin lakkojen kanssa.

Poistaminenkin oli todella helppoa verrattuna glitterlakkoihin. Vaikka tässä on glitteriäkin mukana niin silti lähti ihan helposti asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Shimmeriä ja glitteriä oli tietysti heti poistamisen jälkeen kädet täynnä, mutta lähes kaikki hippuset irtosivat käsipesulla.

Minä olen niin ihastunut näihin tekstuurilakkoihin, että voisin lakata näillä vaikka joka päivä. Mitäs te pidätte tästä uudesta Sugar Crush sävystä?

 

 

***Metal Crush saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi