Tässä taas vaihteeksi Lynnderellaa Once upon a Prince and other Man Candy kokoelmasta. Tämä on Mr. Darcy ja ah, miten rakastan tuota nimeä! Olen nähnyt Ylpeys ja ennakkoluulo minisarjan niin monta kertaa ja en saa siitä tarpeekseni. Aina se on vain yhtä ihana! Kirjankin olen tietysti lukenut, mutta uusimpaan elokuvaan en ole sekaantunut :P

Lynnderella kuvailee tätä lakkaa näin ”Mr. Darcy was inspired by devotion to and deep love for chivalrous gentlemen who have good manners and behave courteously. It has multiple shades of grey, as well as lavender, gunmetal, periwinkle, and navy as well as a kiss of red in a clear base”.

Päätin kokeilla tätä Color Club Williamsburg manikyyrini päälle. Tumma navy sininen pohja sai mustan glitterin lähes katoamaan, mutta muut tulivat esille ihan kauniisti. Tämä lakka näyttäisi hyvältä myös vaaleanpunaisen tai laventelin pohjavärin kanssa. Minulla ei kuitenkaan antanut luonto periksi yhdistää Mr. Darcya niin naisellisten värien kanssa ;)

Kuvassa reilu kerros Mr. Darcy lakkaa Color Club Williamsburgin päällä sekä G & G HK Girl pikakuivattaja.

 

 

Koostumus tässä oli oikein laadukas ja levityksen kanssa ei ollut minkäänlaista ongelmaa.

Norway Nails kaupassa on myös upea valikoima indie lakkoja ja muita merkkejä. Koodilla ”POLISHAHOLIC” saat -10% alennuksen ostoksistasi. Kannattaa seurata myös kaupan Facebook ja Twitter sivuja.

 

 

***Mr. Darcy ja Williamsburg saatu ilmaiseksi kokeiltaviksi, HK Girl on itse ostamani. En hyödy linkkien klikkauksista tai alennuskoodien käytöstä mitenkään.