Syksy taitaa olla suosikki vuodenaikani mitä tulee kynsiin ja meikkeihin. Tummia ja dramaattisia sävyjä. Violettia, murrettua oranssia, punaista, herkullista ruskeaa … ihanaa!

Niinpä olinkin siis oikein tyytyväinen, kun sain tämän ihanuuden kynsilleni. KIKO 255 on upea tumma violetti holografisella micro-glitterillä. Tämä on niin kovin kaunis ja täydellinen kirkkaaseen syyspäivään, kun aurinko saa hologlitterin kimaltelemaan. Nämä kuvat on otettu päivävalolamppujen kanssa ja holoefekti on näyttävämpi auringonvalossa.

 

 

Tämä levittyi ensimmäisellä kerroksella hiukan epätasaisesti, mutta tasoittui mukavasti seuraavalla. Itse laitoin kolme ohutta kerrosta. Lyhyempiin kynsiin riittää kaksi kerrosta. Lakka kuivuu karkeaksi, joten tämä vaatii kerroksen tai kaksi päällyslakkaa. Kuivumisaika oli nopeahko ja poistaminen ei ollut tuskallista micro-glitter määrän huomioon ottaen. Kynsilläni on siis nyt taas geelaus, joten en käyttänyt aluslakkaa. Päällyslakkana normaaliin tapaan HK Girl. Minulla on käytössäni suoraan Glisten & Glowlta saatava versio.

 

***KIKO 255 itse ostamani.