Olen jo hetken aikaa suunnitellut tekeväni nuden lakkauksen jossa on mustat koristelut ja nyt vihdoin sain sen aikaiseksi. Ensin ajattelin leimata kynsille pitsikuviot, mutta niitä näkyy nyt todella paljon, joten päätin tehdä jotain muuta. Kokeilin itse maalata akryylimaalilla pitsikuvion ja ruusuja, mutta nekään eivät miellyttäneet silmääni. Lopulta aloin harjoittelemaan aaltoilevien viivojen tekoa Mosaic M siveltimellä ja mustalla Oumaxi akryylimaalilla. Jotenkin ne viivat muotoutuivat alla näkyviksi kukkasiksi ja yllättäen pidin lopputuloksesta tosi paljon. Paikoitellen mustaa näytti olevan hieman liikaa, joten raaputtelin maalia hiukan pois neulaa apuna käyttäen.

Pohjalla  Delush Polish In Nude We Trust, joka on Nue kokoelmasta. Tämän sävyn valmistus on taidettu lopettaa ja viimeiset kappaleet myydään nyt pois alehintaan. In Nude We Trust on todella kaunis shimmerinen ja metallinhohtoinen nude.  Se levittyi erinomaisesti ja kuivui nopeasti. Strassit ovat CesarsShopissa myytävästä Konad kiekosta. Matta päällyslakka Born Pretty Storesta.

 

 

***Matta päällyslakka ja strassit saatu ilmaiseksi. Muut mainitut tuotteet olen ostanut itse. En hyödy postauksessa olevien linkkien klikkauksista mitenkään.