Ta-daa, nyt on lakkaesittelyn vuoro. OPI You Don’t Know Jacques! saa kunnian astua parrasvaloihin ensimmäisenä. YDKJ lakka on OPI:n La Collection De France Fall/Winter 2008 kokoelmasta.

Pulloa katsoessa ei ensimmäisenä tule mieleen, että onpa kaunis sävy, mutta tämä lakka on todella ostamisen arvoinen. Upea ja todella ainutlaatuinen harmaan-ruskea, taupe sävy. Elegantti lakka kunnon asenteella. Tästä tuli kertaheitolla yksi lempilakoistani. Ruskea sävy jossa on potkua, mutta ei silti ole liian hyökkäävä. Piristävä vaihtoehto mustasta pitävälle ja vähän extremeä ranskalaisen manikyyrin ystäville. Tässä lakassa on jokaiselle jotakin. I’m in love!!

Lakan koostumus oli erittäin hyvä, jopa yllättävän ohut creme lakaksi. Helppo levittää ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Pysyvyys tuntuu myös taatulta OPI laadulta.

 

Kuva otettu kirkkaassa keinovalossa ilman salamaa (pahoittelen kynnen pinnalla näkyviä ikäviä heijastuksia). Kuvassa aluslakkana OPI Nail Envy Sensitive & Peeling x2, OPI You Don’t Know Jacques! x2 ja Poshen pikakuivattava päällyslakka.

You Don’t Know Jacques! lakka ostettu Stockmann Beautysta hintaan 14,90 €

La Collection De France kokoelmasta esittelyyn tulossa vielä ainakin Tickle My France-Y, We’ll Always Have Paris ja Parlez-Vous OPI? lakat