Tänään vuorossa ensimmäinen lakkani Cirque merkiltä. Tämä on Fleur Est Belle joka on luotu Mei Mei’s Signatures nettikaupalle ja myydään yksinoikeudella ainoastaan heillä. Tässä on mm. kultaista, valkoista ja vaaleanpunaista glitteriä persikkaisen shimmerisellä jellypohjalla. Aivan täydellinen kesälakka. Kaunis ja herkkä! Tämä tuo mieleen kalliin parfyymin joka on muutettu kynsilakaksi :D

Fleur Est Belle on jälleen glitterpommi joka levittyy loistavasti ja tasaisesti. Tämä on läpikuultava lakka jota voi myös kerrostaa monen eri värin päälle. Erittäin monikäyttöinen siis. Itse päätin tällä kertaa lakata ainoastaan tällä koska pidän läpikuultavan pohjan luomasta syvyydestä ja efektistä kynnellä. Tätä lakkaa tulee varmasti käytettyä kesällä paljonkin ja saatan ostaa vielä toisen pullon varastoon.

Kuvassa kerros Essie Beam Me valkaisevaa aluslakkaa, kaksi kerrosta Fleur Est Bellea, kerros Nail Pattern Boldness Glitter Foodia ja Inm pikakuivattaja.

Tätä voi siis ostaa ainoastaan Mei Mei’s Signatures nettikaupasta. Itse olen täältä tilannut kahdesti ja ollut palveluun enemmän kuin tyytyväinen :) Heillä on laaja valikoima myös muita kynsilakkamerkkejä. Kannattaa käydä tutustumassa. Molemmat tilaukseni ovat saapuneet perille noin viikossa.