Ihanaa perjantaita kaikille! Sieltä se viikonloppu taas lähestyy huimaa vauhtia :) Tänään minulla on teille lisää Jindie Nailsia Purple People Pleaser lakan muodossa. Tämän jälkeen jäljellä on vielä pari kokeilematonta Jindie lakkaa sekä Barney Blew Up josta minulla on kuvia ainoastaan lyhyillä kynsillä. Taidan vielä kuvailla senkin uudelleen koska en ollut niihin kuviin koskaan oikein tyytyväinen ja se vaan on niin ihanan yltiösöpö lakka, että pakkohan sitä on käyttääkin.

Purple People Pleaser on läpikuultava shimmerinen lakka jossa on mm. sinistä, lilaa, valkoista ja mustaa  glitteriä taas eri kokoisina ja muotoisina hippuina. Tämä sopii parhaiten kerrostettavaksi värillisen lakan päälle. Kuvasin tämän kuitenkin ihan yksinäänkin koska toimiihan se niinkin. Kylmän sininen shimmer pohjassa myös valkaisee omista kynsistä pois mahdollista keltaisuutta. Purple People Pleaser on koostumukseltaan normaali indieglitter. Levittyy hyvin ja tasaisesti sekä kuivuu normaaliajassa. Taattua Jindie Nails laatua :)

Ensimmäisissä kuvissa on kolme kerrosta Purple People Pleaseria, Nail Pattern Boldness Glitter Food sekä Inm pikakuivattaja. Seuraavassa esimerkki vaaleanpunaisen lakan päällä. Siinä kaksi kerrosta OPI Pedal Faster Suzy! lakkaa ja kerros Purple People Pleaseria. Viimeisenä omasta mielestäni upea yhdistelmä eli kaksi kerrosta China Glaze Def Defying lakkaa ja kerros Purple People Pleaseria sekä Inm pikakuivattaja. Tuo vihreä pohjaväri sai nuo violetit glitterit oikein loistamaan. Myös kullanvärinen lakka olisi tälle oiva pari. Tämä myös levittyy sen verran hyvin ja tasaisesti, että glitter gradient on mahdollinen ja taidankin sitä joku kerta kokeilla kultaisen lakan kanssa.

Jindie Nails lakkoja voi ostaa heidän uudesta nettikaupastaan joka avautuu ennen seuraavaa restcokia. Lakkoja voi ostaa myös heidän Etsy-kaupastaan (joka on nyt suljettu) sekä LlaroweMei Mei’s Signatures ja Ninja Polish nettikaupoista. Restockit ovat yleensä parin viikon välein ja tarkka aika sekä muu info ilmoitetaan aina heidän Facebook-sivuillaan. Voit seurata Jindie Nailsia myös Twitterissä ja Instagrammissa. Jindie Nails on jo esitellyt pari tulevan kevätkokoelman sävyä Facebook-sivuillaan ja Instagramissa ja tänään on luvassa lisää maistiaisia.

 

***Lakka saatu kokeiltavaksi ilmaiseksi