Minä kaivauduin esiin hullusta blogipostausten editointioravanpyörästäni (edelleen valmistaudutaan muuttamaan WordPressiin) ja tein kynnet tämän päivän Polishers Inc. teeman mukaan. Teemana siis tänään glitter gradient ja tavallisen glitterlakan sijaan päätin käyttää irtoglittereitä liukuefektin luomiseen.

Pohjalla ensin Essie Licorice ja glittereinä kolme eri sävyä eBay halpisglitteriä. Glitterin kiinnittämiseen kynsille käytin ScraPerfect Best Glue Ever liimaa ja tästä on kyllä pakko tehdä ihan videotutorial koska tämä vaan on niin loistava tuote. Tämän kanssa irtoglitterit, foliot ja pigmentit ovat jopa hauskoja käyttää!

Valitettavasti käyttämäni glitter oli siis halpista eikä liuottimia kestävää eli vaikka käytin päällyslakkana piCture pOlishin Revolutionia niin silti se söi hiukan kimallusta. Tilalle tuli kuitenkin hauska tekstuurilakkaefekti joka näyttää livenä tosi kivalta.

Tässä olivat siis minun glitter gradient kynteni ja tuosta postauksen lopusta löytyvät taas tuttuun tapaan linkit muiden ryhmäläisten postauksiin :)

 

 Loading InLinkz ...