En olekaan hetkeen tehnyt postausta jossa on yhteensopivat meikki ja kynnet eli nyt oli hyvä aika tehdä sellainen. Tämä oli siis virallinen äitienpäivälookini. Minun piti ensin tehdä nude silmämeikki ja kirkkaanpunaiset huulet, mutta niin se suunnitelma taas muuttui kun huomasin laatikossa vielä käyttämättömänä lojuneen e.l.f. Disney Elsa paletin ja voidemaisen luomivärin (tilasin nämä eBayn ihmemaasta).

Meikkiin oli lisättävä myös irtoripset koska siitepölyallergiani on taas sen verran pillastunut, että on tullut hierottua kutisevia silmiä oikein kunnolla. Lopputuloksena on katkeilleet ja harvat ripset. Tyhmästä päästä kärsii jne.

 

 

 

Kun meikki oli tehty tiesin heti, että haluan yhdistää siihen juuri saapuneen uuden Jindie Nails Shine & Dine lakan.

 

 

Meikkiin käytetyt tuotteet:

 

Kasvot

Rimmel Lasting Finish 25H Foundation with Comfort Serum – 102 Light Nude
Dior Skinflash Radiance Booster Pen – 002
Sensai Loose Powder (translucent)
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk (tuomaan kasvoille kaunista hehkua)
NYX Mosaic Powder – 02 Latte
H&M Bronzing & Highlight Powder (tätä ikivanhaa korostus- ja bronzerpuuteria käytin ihan tunnearvon vuoksi)
Diorblush – 873 Cherry Glory (Kevään 2015 kokoelmasta)

 

Kulmat

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Medium brown

 

Silmät

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
e.l.f. Disney Elsa Icing Eyeshadow and Eyeliner – Let It Go luomivärien alla
e.l.f. Disney Elsa Snow and Ice Glow Eyeshadow palette. Käytin kahta keskellä olevaa punaista sekä oikean reunan vaaleita sävyjä.
Ardell Natural Lashes 117 (toisen silmän ripset on liimattu miten sattuu, älkää välittäkö :P ).

 

Huulet

NYX Round Lipstick Haute Coutour

 

 

Sitten kynsiin. Shine & Dine on oikeasti yhdellä kerroksella peittävä pigmenttihirmu. Kaunis marjanpunainen jossa on pinkki flash ja ulkona auringonvalossa näkyy jopa hienoista scattered holo efektiä, kun tarkkaan katsoo. Tämä levittyy kuin unelma, peittää siis yhdellä kerroksella ja kuivuu nopeasti. Miinuksena on mainittava, että tämä lakka myös värjää kynnet helposti. Keskisormen kynttä lakatessa suttasin hiukan omaa kätevyyttäni ja lakka oli todella vaikea puhdistaa kynsinauhalta. Kuten kuvasta näkyy punaista väriä sinne jäi. Lakka myös värjäsi koko kynnen pintaa ja poiston jälkeen kynsissä oli pinkkejä alueita. Toinen kierros asetonia sisältävällä kynsilakanpoistoaineella puhdisti värjäytymät lähes kokonaan ja loput irtosivat runsaan öljyämisen ansiosta. Suosittelen siis kunnon aluslakkapanssaria tämän alle. Kaksi kerrosta Stuck On Blu!:ta olisi saattanut riittää, minä laitoin vain yhden. Tähän lakkaukseen käytin kerroksen Essie Nourish Me hoitolakkaa, kerroksen Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkaa, kerroksen Shine and Dinea sekä HK Girl pikakuivattaja.

 

 

 

Jindie Nails lakkoja voit tilata JindieNails.com kaupasta. Kauppa ei aina toimita lakkoja ulkomaille, joten täältä löydät myös listan jälleenmyyjistä. Uusimmat uutiset, lakkajulkaisut ja restock-infon löydät heidän FB ja IG sivuiltaan.

 

***e.l.f. luomivärit ja Jindie Nails Shine & Dine itse ostamiani. En hyödy linkkien klikkauksista mitenkään.