Maanantaina kävin IBX hoidossa toisen kerran. Ensimmäisestä hoitokerrasta voit lukea täältä. Ensimmäinen hoitokertahan poisti kynsipedeistäni kaiken geelikynsienpoiston jälkeisen arkuuden ja kynnet tuntuivat vahvemmilta.

Ensimmäisestä hoitokerrasta oli siis maanantaina ehtinyt kulua kaksi viikkoa ja näin jälkiviisaana voin sanoa, että olisi ollut hyvä mennä uudelleen jo heti viikon päästä. Minulla vaan oli niin kiireinen viikko viisaudenhampaan poistoineen, että en yksinkertaisesti ehtinyt aiemmin. Olen myös testaillut Essie Millionails kynnenkovettajaa/aluslakkaa ja noin neljännen käyttökerran jälkeen kynnet alkoivat olemaan liian kovat ja vaikka ei kärjissä paljon pituutta ollutkaan niin sekin vähä alkoi hajota kappaleiksi. Ehkäpä nyt taas uskon, että minun kynsilleni ei mikään kynnenkovettaja vaan sovi aluslakaksi.

 

 

Tässä taas kuvaa vasemmasta kädestä nyt toisen hoitokerran jälkeen. Kynnet näyttävät taas hiukan paremmalta ja tuntuvat vahvemmilta. Keskisormen kynnen pinnassa oli pieni alue josta kynnen pintaa oli irronnut glitterlakkaa poistaessa. Tämä vaurioitunut pieni alue katosi kokonaan hoidon aikana. Keskisormen kärjessä näkyy kuitenkin vielä kynnen taittuessa murtunutta kynnen pintaa joka toivottavasti pian kasvaa pois. Oikeassa kädessä tilanne on aika sama. Siellä halkeillutta pintaa on lähinnä peukalon kynnessä. Oikean käden keskisormen kynnessä on myös outo repeämä aika syvällä kynsipedissä. Harjasin hevoseni häntää ja tunsin kuinka jouhet jäivät kynteen kiinni. Jouhi viilsi jo valmiiksi ohuen kynnen reunan rikki lähes puolivälistä kynsipetiä. Tilanne ei ollut mitenkään kivulias, mutta osoittaa hyvin sen kuinka ohuet ja heikot kynteni tällä hetkellä ovat … ja missä olivat hanskat? Tietenkin siellä missä ne suojaavat kynsiä ja käsiä parhaiten eli taskussa ;) IBX näyttää kuitenkin pysäyttäneen repeämän etenemisen ja luulen, että saan sen melko hyvin kasvatettua pois ilman verenvuodatusta.

 

 

Yläpuolella vielä vertailukuva tuloksista ensimmäisen ja toisen hoitokerran jälkeen. Itse näen kynnen pinnassa ihan kivasti muutosta positiiviseen suuntaan. Myös noita valkoisia laikkuja ja muita pieniä merkkejä katsoessa näkee kuinka hyvin on tullut kasvua kahdessa viikossa. Toivon, että nuo keskisormen pinnan halkeamat kasvaisivat myös pois seuraavan parin viikon aikana. Olen oikein tyytyväinen kasvunopeuteen ja siihen miltä kynnet tuntuvat. Minusta ei ollenkaan tunnu siltä kuin olisin ottanut geelikynnet pois vasta vajaa kuukausi sitten. Yleensä tässä vaiheessa kasvatusprojektia kynteni ovat kuin paperia ja todella arat. Nyt ne näyttävät ja tuntuvat ihan hyviltä tilanteen huomioon ottaen. Eihän näihin tietenkään vielä pitkään aikaan voi ajatella kasvattavansa pituutta, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen tähän enkä kaipaa muuta.

Seuraava hoitoaikani onkin varattu jo ensi keskiviikoksi. Olen ajatellut käyväni hoidoissa vielä vähän aikaa parin viikon välein ja sitten jatkossa edelleen kuukauden välein. Tähän mennessä IBX hoidot ovat toimineet kynsissäni erinomaisesti ja suosittelenkin kokeilemaan tätä hoitokeinoa jos on ongelmia kynsien kunnon kanssa. Jos asut Porissa tai lähistöllä niin ainakin kauneushoitola Marebella tekee täällä IBX hoitoja.

 

***Maksoin hoidon itse eikä tätä postausta ole tehty yhteistyössä kenenkään kanssa. En myöskään hyödy mitenkään postauksessa olevan linkin klikkauksista.