Avon kutsui minut mukaan meikkihaasteeseen jossa sain tehdä keväisen nudemeikin käyttämällä Avonin tuotteita. Minä osallistun haasteeseen omalla versiollani aurinkoisesta kevätmeikistä. Huomisesta, 14.4. lähtien haasteeseen osallistuneiden lookkeja löytyy Avonin FB-sivuilta ja pääset äänestämään myös omaa suosikkiasi. Tarkemmat äänestysohjeetkin löytyvät varmasti sieltä. Äänestäneiden kesken arvotaan Avon-tuotepalkintoja. Kannattaa siis osallistua!

***EDIT Äänestys on alkanut osoitteessa http://www.facebook.com/Avonfi/app/1046832502040924/ (Äänestys ei ilmeisesti ainakaan toistaiseksi toimi mobiililaitteilla).

 

 

Lähdin tekemään tätä meikkiä levittämällä koko kasvoille Avon Nutra Effects BB-voiteen mattaversion sävyssä Light. Levitin voiteen sormin ja tasoittelin sen kasvoille meikkimunalla. Voide yllätti peittävyydellään ja se levittyi kauniin tasaisesti. Jouduin kuitenkin paikoitellen kerrostamaan voidetta hiukan lisää koska ykköstyypin rosacean vuoksi kasvoni ovat todella punaläikikkäät. Silmien alle ja kasvojen korkeimpiin kohtiin levitin Avon Magix Multi-benefit Illuminator valokynää. Kiinnitin meikkipohjan Avon Luxe Silken Pressed Powder kivipuuterilla (sävy Fair Silk). Levitin puuterin suurella siveltimellä ja osittain painelin sen paikoilleen. Puuteri toi vielä hiukan lisäpeittoa meikkiin ja sulautui voiteeseen luoden kauniin kuulaan pinnan. Lopuksi sipaisin kasvoille vielä Avon Ideal Flawless Colour Corrector puuterikuulia. Kuulia testailin jo hieman aiemminkin ja tykkäsin näistä todella paljon. Ne tasoittavat ihon sävyä ja blurraavat meikkiä kivasti tuoden lisää kuulautta ja luonnollista hehkua.

 

 

Silmämeikkiin käytin True Colour luomivärinelikkoa Au Naturale. Aloitin levittämällä liikkuvalle luomelle Avonin oman silmämeikinpohjustajan ja sen jälkeen levitin koko luomelle Au Naturale paletin vaaleinta sävyä 1. Varjostin kevyesti raskasta luomea sävyllä kaksi ja samaa sävyä levitin myös luomivakoon. Liikkuvalle luomelle halusin raikasta vaaleaa ja sitä sainkin True Color paletista Mocha Latte. Paletin sävy 1 on kevyesti hohtava luonnonvaalea joka kirkasti ilmettä kauniisti. Sipaisin luomille myös Luxe Powder Bronzer aurinkopuuteria sävyssä Warm Glow. Samaa aurinkopuuteria käytin myös tuomaan hiukan lämpöä ja varjoa alaluomen ripsirajaan. Ripsivärinä Big & Multiplied johon ihastuin ihan täysillä. Tämä erotteli ripset kauniisti ja antoi lisää pituutta ja tuuheutta. Kuvissa vain yksi kerros ripsiväriä koska halusin mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Tätä pystyy kuitenkin kerrostamaan huomattavasti dramaattisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Aivan loistava ripsari! Kulmiin käytin Avon Perfect Eyebrow Kit Soft Brown puuterimaista kulmaväriä sekä sävyä kaksi Au Naturale luomiväripaletista.

 

 

Silmämeikin jälkeen levitin kasvoille kevyesti Luxe Powder Bronzer aurinkopuuteria sävyssä Warm Glow ja poskipunana käytin Luxe Temptation Powder Blush sävyä Show Stopping Pink. Lisäksi sipaisin poskipäille ja nenänvarteen Avonin hohtavia puuterikuulia kevyeksi korostukseksi.

Huulilla Ultra Glazewear huulikiilto sävyssä Mulberry. En ole oikein huulikiiltojen ystävä, mutta tämä yllätti positiivisesti. Kiillossa oli kivasti pigmenttiä ja se ei tuntunut huulilla ärsyttävän tahmealta vaan pikemminkin miellyttävän kosteuttavalta.

 

 

Lopputuloksena kevyt ja raikas meikki. Itse tykkään arkena eniten juuri tälläisestä simppelistä lookista. Usein haluan yhdistää muuten kevyeen meikkiin kirkkaammat huulet. Ylähuuleni on todella ohut, joten pieni ylirajaus ja näyttävä sävy pelastavat tilannetta varsin mukavasti. Niinpä päätin vielä testata tämänkin meikin räväkämmän huulimeikkivaihtoehdon kanssa ja omaan silmääni se näytti oikein kivalta. Tässä siis vielä huulilla Avon True Color Perfectly Matte huulipuna sävyssä Coral Fever ja Glazewear huulikiilto Tangerine Gleam.

 

 

Meikkiin käytetyt tuotteet saatu Avonilta (True Colour luomivärinelikko Mocha Latte, hohtavat puuterikuulat sekä Coral Fever mattapuna itse ostamiani)