Glitzy Glam on kaunis teal hololakka. Tämä on erittäin näyttävän värinen ja holokimaltelu kaunistaa lakkaa entisestään. Valitettavasti ei taaskaan osunut auringonpaistetta kohdalle sillä aikaa, kun tämä oli kynsilläni joten näytillä ainoastaan päivänvalolamppujen kanssa kuvatut kuvat.

 

 

Tässä lakassa oli hitusen geelimäinen koostumus ja ensimmäinen kerros kaljuuntui helposti. Se ongelma pysyi kurissa sillä etten vetänyt siveltimellä kahta kertaa samasta kohtaa ja muutenkin pidin tuntuman kevyenä enkä painanut sivellintä kynttä vasten. Toinen kerros levittyikin jo täydellisen tasaisesti ja riitti peittämään. Kuivumisaika oli nopea ja tämä ei myöskään värjännyt kynttä. Kynsinauhat olivatkin sitten jo toinen juttu ja niihin väri tarttui poistaessani lakkaa. Kynsinauhojen huolellinen öljyäminen ennen lakkojen poistoa olisi saattanut auttaa.

Tähän manikyyriin käytin ensin Essie Millionails ja Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakkoja, kaksi kerrosta Glitzy Glamia ja lopuksi HK Girl pikakuivattaja.

 

 

 

***Glitzy Glam saatu ilmaiseksi maahantuojalta.