Nyt kun aloitin ”Kuukauden loppuneet” -postaukset niin postailen sitten myös kuukauden suosikeista. Tällä kertaa suosikkipostaus on kovin meikkipainotteinen. Olen kynsipuolella jumittanut samoihin, hyviksi havaitsemiini tuotteisiin ja harvemmin vaihtelen niitä. Tässä ovat siis erityistä iloa tuottaneet jutut helmikuulta.

 

 

KIRKKAAN ORANSSI HUULIPUNA (Gerard Cosmetics Hydra-Matte Liquid Lipstick Mercury Rising JA MAC Morange). Päivät pidentyvät ja kevät lähestyy. Silloin on aika vaihtaa myös huulipunan sävy hieman pirteämpään. Tykkään normaalistikin näyttävistä huulipunista ja nyt helmikuussa tuli suosittua erityisesti räväkkää oranssia. Nude silmämeikki, kunnolla highlighteria ja oranssit huulet. Se oli helmikuun go-to look. Gerard Cosmetics Mercury Rising on todella kiva nestemäinen puna. Se ei ole supermatta ja pysyvyys on hyvä. Tämä ei myöskään kuivata huuliani kuten nestemäiset punat joskus saattavat tehdä. MAC Morange (amplified creme) on hieman vaaleamman sävyinen kuin Mercury Rising. Tämäkin pysyy minulla hyvin ja kiinnittää huomion mukavasti huuliin.

URBAN DECAY GWEN STEFANI BLUSH PALETTE Rakastan tätä! Aivan täydellinen ihan arkikäyttöönkin. Sävyt sopivat moneen eri ihonsävyyn ja ovat sopivan hillittyjä, joten et helposti saa pelleposkia vaikka pigmenttiä näissä sävyissä hyvin onkin. Lo-Fi on paletin ainoa mattasävy ja se sopii hyvin minulle varjostuksiin ja tuomaan kasvoille sellaista sunkissed ilmettä. Paletin sävyjä on myös kiva sekoitella ja kerrostaa toistensa kanssa eri sävyjen luomiseksi. Olenkin tainnut käyttää ainoastaan tätä sen jälkeen, kun se postilaatikkooni kolahti. Nyt alankin olemaan hiukan huolestunut, että saatan kuluttaa jonkun sävyn loppuun. Tätä kun ei enää voi ostaa varakappaletta varastoon … pelottava ajatus! Tilasin omani Feelunique nettikaupasta jo reilusti ennen kuin se tuli Suomeen myyntiin. Podin ensin hieman huonoa omaatuntoa, kun menin ostaneeksi ulkomailta enkä tukenut suomalaista nettikauppaa. Sokoksen verkkokaupalla ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen tuon paletin myynti, ei edes sinne päin, joten lopulta totesin olleeni kaukaa viisas ja sentään edes sain koko paletin.

RIMMEL 25H FINISH NUDE (100 IVORY) JA DIOR STAR (023) Näitä kahta sävyä sekoitin toisiinsa lähes koko helmikuun aina meikatessani. Rimmel on yksinään hiukan liian vaalea ja neutraali. Dior taas hiukan liian tumma tähän aikaan vuodesta ja tämän pysyvyys ei minun ihollani ole huippuluokkaa. Toisiinsa sekoitettuina nämä ovat kuitenkin ihan täydellisyyttä! Rimmelissä on SPF 20 ja Diorissa SPF 30 joten ne sopivat hyvin myös näin auringon heijastaessa valkoisilta hangilta (Hah! Niin mikä aurinko?!?). Itse tykkään useimmiten sekoitella meikkivoiteita toisiinsa. Niin saan itselleni sopivampia vaihtoehtoja niin sävyn kuin koostumuksenkin puolesta ja pullot eivät jää hyllylle pölyttymään.

AVON KYNSINAUHOJEN PUHDISTUS SIVELLIN Tästä viistopäisestä siveltimestä on tullut luotettu apuri kynsinauhojeni siistimisessä kynsiä lakatessa. Se on sopivan litteä ja jäykkäharjaksinen tarkkaan työskentelyyn. Miinuksena mainittakoon se, että tällä hetkellä en näe tätä olevan saatavilla Avonin nettikaupasta tai voimassa olevasta kuvastosta. Toivottavasti se tulee pian takaisin, niin saan tilattua itselleni muutaman lisää.

AVON SKIN SO SOFT ENDLESS TOUCH SOOTHING GELLED BODY OIL Tämän ostamisesta ei ole kovin kauaa ja tuubi on pian tyhj eli melkoisessa tehokäytössä on ollut. Tämä geelimäinen öljy kosteuttaa ihoani hyvin ja imeytyy todella nopeasti. Tämä on täydellinen sellaisena päivänä, kun ei ole aikaa hukattavaksi siihen, että joutuu odottelemaan vartalovoiteen imeytymistä suihkun jälkeen. En ole kovin ihastunut todella voimakkaasen tuoksuun joka tuntuu nenään tuotetta levittäessä. Onneksi se kuitenkin haihtuu nopeasti tuotteen imeytyessä ihoon. Tätä tulee kyllä ostettua uudelleenkin jos vaan on saatavilla.

 

Tässä siis olivat minun suosikkini helmikuussa. Mitäs sinun tuli käytettyä eniten? Löytyikö helmikuussa jotain oikein superhyvää uutta tuotetta?