Taas on aika Essie Nourish Me aluslakan viikkoraportille ja edelleen näyttää hyvältä. Kynsien kunto on vieläkin parantumaan päin. Kärjet vaikuttavat vähemmän kuivilta ja kynnet ovat pysyneet ehjinä. Olen käyttänyt tätä lähes päivittäin, vähintään joka toinen päivä. Eli minulla ei ole kokemusta siitä miten hyvin tämä tehoaa vaikkapa vain joka neljäs päivä käytettynä. Tällä hetkellä vaihdan siis lakkausta vähintään joka toinen päivä. Käytän aluslakkana ainoastaan tätä ja laitan aina kaksi kerrosta värilakan alle.

Tässä vaiheessa olen saanut viilattua/buffattua pois 99% liuskottuneista osista ja kynnet näyttävät taas siistimmiltä. Toki kärjet ovat edelleen heikot ja ohuet, mutta joka viikko niistäkin saa lyhentää vaurioitunutta osaa pois, kun uutta ja toivottavasti kestävämpää kynttä kasvaa tilalle. Haluan vielä muistuttaa, että tämä ei siis mitenkään maagisesti ole liimannut noita ”Before” kuvassa näkyviä liuskottuneita osia takaisin kiinni kynnen pintaan. Olen buffannut ne pois ja kynnet ovat nyt kärjistään normaalia ohuemmat. Nourish Me näyttää kuitenkin hoitavan kynsiäni tarpeeksi eikä liuskottuminen enää etene.

Ensi viikolla nähdään sitten onko uusia liuskottuneita kohtia ilmestynyt vai pystyykö tämä kosteuttava aluslakka pitämään ne kurissa. Toivon parasta!