Tänään minulla onkin oikea herkkupala teille vihreän kynsilakan ystäville. Cult Nails Coveted on vihreä jelly lakka flakeseilla ja runsaalla hienojakoisella shimmerillä. Tämä on todella syvä smaragdin vihreä, suorastaan hehkuva lakka. Tuijotin ja ihailin jatkuvasti tätä lakkaa kynsilläni. Kerrassaan upea!

Coveted on koostumukseltaan aivan loistava. Levittyy hyvin ja kaksi kerrosta riitti semipeittävään lopputulokseen. Jellynähän tämä on siis aina hieman läpikuultava ja juurikin se jelly koostumus antaakin tälle lakalle ihanan sisäisen hehkun. Flakes paloista osa on hieman suurempia ja saattavat jäädä tuntumaan lakan pintaan, mutta suurin osa tasoittui top coatilla. Kuivumisaika oli myös todella nopea. Pidin tätä lakkausta kaksi päivää. Lakka ei siinä ajassa lohkeillut tai kulunut kärjistä ollenkaan. Kaikin puolin täydellinen!

Jos tämä on sinunkin kohdallasi rakkautta ensi silmäyksellä suosittelen, ettet mieti turhan pitkään sillä Coveted on limited edition. Tätä ja muita Cult Nails lakkoja voi ostaa heidän nettikaupastaan täältä.