Nyt on taas jokaviikkoisen ABC-haasteen vuoro. Tällä kertaa vuorossa on B kirjain ja sitä varten valitsin China Glazen Bermuda Breakaway ja Color Club Broken Tokens lakat. En ole crackle lakkojen ylin ystävä ja tämä manikyyri taitaakin olla ensimmäinen lajiaan tässä blogissa.

China Glaze Bermuda Breakaway on kaunis musteensininen creme talven 2008 Bahama Blues kokoelmasta. Tämä lakka on siis ollut kokoelmassani yli neljä vuotta ja on edelleen kuin uusi. Muistaakseni laitoin tätä kaksi kerrosta ja lopputulos oli täysin peittävä.

Color Club Broken Tokens on hopeinen foil crackle vuoden 2011 Fractured kokoelmasta. Tämän halusin kokeiltavaksi koska tämä näytti kuvissa muita crackle lakkoja kauniimmalta. Tämä onkin ehdottomasti omistamisen arvoinen ja saatanpa joskus vielä käyttääkin tätä jossain lakkauksessa.

Tämä manikyyri ei välttämättä käännyttänyt minua crackle lakkojen ystäväksi, mutta pidän silti paljon lopputuloksesta. Värit sopivat kauniisti yhteen ja crackle lakka ei levittynyt liian paksusti näyttäen epätasaiselta.