Tämä on ollut ihana kynsilakkaviikko. Postimies on muistanut minua useasti (kuten kuvista näkyy). Sain täydennystä vihreiden lakkojen kokoelmaani ja myös ManGlazen mattalakat kolahtivat postiluukusta.

Aivan kuten viikkoni ei olisi vielä ollut tarpeeksi ihanan vihreä, niin aamulla näin nämä kuolattavan upeat kuvat Nubarin uudesta kokelmasta Scrangie ja All Lacquered Up. NUBAR GOING GREEN!! Kokonainen kokoelma vihreitä! Voisin pyörtyä onnesta :D

Täytyy myös vähän kehua ManGlazea tässä välissä. Tilasin lakat lauantaina ja ne saapuivat heti torstaina. Maksuvälineeksi kelpasi myös PayPal. Ihanan nopeaa ja hyvää palvelua. Linkki ostopaikkaan löytyy oikean laidan Nettikaupat kohdasta. Nyt kun ManGlaze vielä tekisi tumman vihreän mattalakan, niin rakastaisin heitä ikuisesti :P

Asettelin äsken uudet herkkuni parvekkeelle kuvattaviksi ja lähdin hakemaan kameraa. Palatessani lakkapullot oli peittänyt kuvassa näkyvä karvanaama ;)

 

Vasemmalta: IsaDora – Lime, China Glaze – Entourage, Sally Hansen – Glow, Sally Hansen – Emerald City, Illamasqua – Rampage.

Vasemmalta: ManGlaze – Fuggen Ugly, ManGlaze – The Death Tar, Color Club – Fast Woman.