No niin, nyt on kynsien kasvattelussa ensimmäiset kaksi viikkoa täynnä ja pieniä tuloksia on jo havaittavissa. Peukalon repeämä on muuttunut pienemmäksi ja on toivottavasti kokonaan kasvanut pois seuraavan kahden viikon päästä. Nimettömän kynsi katkesi ihan lyhyeksi ja näyttää nyt tosi rumalta. Olen joskus pienenä jättänyt tuon sormen oven väliin niin pahasti, että koko sormenpää jouduttiin tikkaamaan takaisin paikoilleen ja siksi se on aivan eri mallinen kuin muut sormeni.

Kynnet ovat tietysti edelleen lyhyet, mutta terve osa on jo selvästi lähempänä kynnen rajaa. Tosin nyt olen parina päivänä töissä viilannut vahingossa vasemman käden etu- ja keskisormen pintaa (ne hanskat, ne hanskat, pakko opetella käyttämään). En usko kuitenkaan aiheuttaneeni suurempaa vauriota noille kynsille.

Kynsinauhatkin alkavat näyttää hiukan paremmilta ja olenkin rasvaillut ja öljynnyt niitä ahkerasti. Olen myös murtanut Pienen Tuoksukaupan kaakao-ja karitevoi kimpaleista murusia ja öljynnyt niillä käsiäni iltaisin. Kicksistä ostin Dependin vihreän kynsilakanpoistoaineen, koska sitä ovat monet kehuneet hyväksi ja erittäin hellävaraiseksi.

Seuraavaksi pitäisi tehdä tilaus ja hankkia uusia hoitotuotteita. Olen lukenut paljon kehuja Creativen SolarOilista (kynsinauhaöljy) ja Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creamista. Nuo kaksi ovatkin tilauslistan kärkipäässä.

Ulkomaiset kynsilehdet ovat kehuneet myös Duri Rejuvacote kynsienvahvistajaa. Onkos kellään tästä omakohtaista kokemusta?