Kuvissa näkyy tämänhetkinen meikki/kynsinurkkaukseni. Muutimme tässä kuussa uuteen taloon ja täällä minulla on tilaa tehdä itselleni myös oma pieni huone kosmetiikkajuttuja varten. Se ei kuitenkaan tässä remontin keskellä ole etusijalla, joten asetin pöydän ja lipastot väliaikaisesti makuuhuoneeseemme.

Kalusteet ovat Ikeasta mustaa tuolia ja lilaa kynsilakkalipastoa lukuunottamatta, jotka on vuosia sitten ostettu Iskusta ja Anttilasta. Pöydän lampuissa on päivänvalolamput. Meikkipöydän laatikosta löytyy kaikki eniten käytetyt meikkituotteet ja korkeasta lipastosta loput, harvemmin tarvittavat. Siellä on myös tuoksut, tekoripset ym.

Tämä ratkaisu on minulla toimiva ja samaan järjestykseen asettelen ne myös tulevaan kauneshuoneeseenikin. Sinne tule lisäksi pöytä kuvausteltalle sekä pöytä ja tuoli joissa voin korjailla kynsieni geelausta. Rakentelen myös hyllyn kokeilemattomille kynsilakoille jossa ne saavat odotella kynsille pääsyä ennen lipastoon siirtämistä.

Väkersin itselleni uuden bannerin. Nämä ”teokset” ovat aina vähän nopeasti kyhättyjä, kun multa tuntuu loppuvan aika/motivaatio/taito ennenkuin pääsen edes kunnolla alkuun :P

Toivottavasti kaikilla on ihana sunnuntai! Huomenna minulla onkin taas teille kynsipostaus :)