Sain vähän aikaa sitten kokeiltavaksi uuden Effect Nail Design Kitin. Tämä pakkaus sisältää seitsemän sävyä sekä kirkkaan lakan ja selkeät käyttöohjeet.

 

 

 

Jokaisessa lakassa on sekä sivellin, että todella pieni mikrokärki. Pulloa kevyesti puristamalla pystyt vaikuttamaan kärjessä olevan lakan määrään. Sitä vähemmän lakkaa tarvitset mitä tarkempaa jälkeä haluat saada aikaiseksi.

 

 

Sävyt on helppo irroittaa toisistaan, jotta saat pullon pysymään myös pystyasennossa. Näitä lakkoja voit siis käyttää sekä koko kynnen lakkaukseen, että koristeluun. Itse käytin niitä tällä kertaa ainoastaan koristeluun koska en halunnut tuhlata lakkaa pitkiin kynsiini. Ideana mikrokärki on aivan loistava ja se todellakin myös toimii. Lakan määrän hallitseminen on helppoa ja jos lakkaa tulee kärjestä liikaa sitä on helppo vielä kynnellä siirrellä eteenpäin kuvioa piirrettäessä sen sijaan, että se välittömästi jämähtäisi kynnelle ikäväksi läntiksi.

 

Lakoissa on tarpeeksi pigmenttiä vaikkakin toisissa hieman joitakin sävyjä vähemmän. Kaikki kuitenkin toimivat ja niitä voit käyttää yhdessä tai erikseen. Itse pidän siitä, että paketissa on monta eri sävyä joita yhdistelemällä saat mielesi mukaan vaikkapa hempeän tai sitten räväkämmän lopputuloksen.

Kuvissa pohjalakkana kaksi kerrosta Flormar U02 lakkaa ja top coatina G & G HK Girl.

 

 

Itse päädyin tällä kertaa tekemään helpon leopardikuvion johon käytin kaikkia pakkauksen värejä. Lopputulos on hauska ja kesäisen värikäs. Näitä kynsiä tehdessä mieleen tuli jo muutama muukin koristeluidea. Niitä nähdään sitten jossain vaiheessa varmasti lisää :)
Kaikenkaikkiaan toimiva paketti jonka käyttö on todella helppoa. Pikakuivattaja ei sutannut hiukan kuivahtaneita koristeluja. Koristelumahdollisuuksia on paljon ja et tarvitse kokemusta tai mitään erityistaitoja osataksesi käyttää tätä tuotetta.Koristelupakkaus on myytävänä Lash Lovers verkkokaupassa. Kannattaa seurata myös Effectin Facebook-ryhmää. Sieltä voit löytää vaikkapa uusia ideoita kynsien koristeluun.

 

***Tuote saatu ilmaiseksi kokeiltavaksi, muut käytetyt tuotteet olen ostanut itse. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.