Viime kerralla käytiin läpi lähinnä Syksyn 2008 kokoelmia ja tällä kertaa keskitytään enemmän joulun ja talven ajan kokoelmiin.

Aloitetaan kuitenkin viime postauksesta unohtuneella Rescue Beauty Lounge kokoelmalla. RBL on vaikeammin Suomeen tilattava merkki (ainakaan kohtuullisella hinnalla), mutta syksyn kolme uutuussävyä ansaitsevat kuitenkin maininnan. Erityisesti oliivinvihreä No More War sävy on tämän blogaajan mieleen ja sitä yritänkin kuumeisesti itselleni metsästää.

Sitten itse asiaan…

OPI Holiday In Toyland kokoelma sisältää jälleen 12 lakkaa. Kuuden punaisen sävyn vastapainoksi löytyy myös melko nudea ja hiilenmustaa. Tästä kokoelmasta näette makupaloja lähitulevaisuudessa. Sitä ennen kokoelman sävyjä voi ihastella esimerkiksi 8ty8Beautyn sivuilta.

Dior Night Diamond Christmas 2008 Look sisältää kaksi uutta sävyä. Valikoimiin jäävä musta Black Sequins, hienolla hopeashimmerillä ja Limited Edition, hopeinen glitterlakka Pure Diamonds.

China Glaze on julkaissut syksyksi/talveksi Rodeo Divan lisäksi kaksi muutakin kokoelmaa. Bahama Blues on kuuden eri sinisen sävyn kokoelma ja Operation Color sisältää nimensä mukaan paljon värikkyyttä. Nämä kokoelmat ovat kivaa vaihtelua syksyn tummiin ja dramaattisiin värisävyihin ja ne tuovatkin mukavasti pirteyttä pimeisiin talvi-iltoihin sekä väriä keväthangille.

CG julkaisi myös kauniin Sleigh Ride, kolmen sävyn joulukokoelman. Tästä joulukokoelmasta tulen tekemään paremman esittelyn swatcheineen tulevaisuudessa.


Zoya Flourish Winter 08 kokoelmassa on kuusi kimaltelevaa lakkasävyä ja on henkilökohtainen suosikkini talven kokoelmista. Tämän kokoelman kaikki sävyt eroavat toisistaan huomattavasti ja se onkin melkoinen Must Have kokonaisuudessaan. Tämäkin kokoelma tulee esittelyyn heti kun se maailman ääristä minulle kotiutuu.

Essie Winter Collection sisältää kuusi uutta sävyä. Tämä kokoelma on edelleen aika tummanpuhuva, lukuunottamatta kullansävyistä Shifting Power lakkaa. Itseäni näistä sävyistä eniten kiinnostaa räväkän lila Sexy Divide sävy.

Color Club on julkaissut myös 24 pullon One & Done kokoelman josta kauniita sävyjä löytyy vaaleasta tummaan. Color Club markkinoi uutta sarjaansa ensimmäisenä ympäristöystävällisenä ammattikynsilakkana.

Yleisesti voi sanoa, että talven kokoelmissa on taas käytetty rohkeammin värejä ja lähestyvän kevään voi aistia. Edelleen löytyy kuitenkin myös elegantteja ja dramaattisempiakin sävyjä. China Glazen Bahama Blues kokoelman kylmät siniset sopivat loistavasti helmikuun aurinkoisille hangille ja Zoya Flourish kokoelman sävyistä osa sopii ihanan alkukevään piristykseksi. Sitä odotellessa voi juhlistaa Joulua Sleigh Ride kokoelman hauskoilla glitterlakoilla.