OPI La Collection De France kokoelmasta esittelen tällä kertaa Parlez-Vous OPI? lakan. Tämäkin sävy on uniikki ja aika vaikeasti kuvailtava. Minulle tulee ensimmäisenä mieleen mustikkajugurtti, hämyinen lila sävy. Kertakaikkiaan tyylikäs creme lakka, joka sopii sekä toimistoon, että yökerhoon. Myös tämä kohoaa korkealle lempilakka listassani.

Katseeni kiinnittyy koko ajan upean värisiin kynsiini ja juuri tälläisten sävyjen toivossa jaksaa tutkia peräjälkeen ilmestyvien kokoelmien loputonta kirjoa.

Lakan koostumus oli hiukan paksumpi kuin saman kokoelman You Don’t Know Jacques! lakassa, mutta silti nätisti ja helposti levittyvä. Peitti hyvin kahdella kerroksella. Kuivuu kynnelle hieman tummemmaksi kuin miltä pullossa näyttää.

 

Kuvassa OPI Nail Envy x2, OPI Parlez-vous OPI? x2 ja top coatina Poshen pikakuivattaja. Kuva otettu jälleen kirkkaassa keinovalossa ilman salamaa. Auringon valon/paisteen puute vaikeuttaa kynsilakkojen kuvaamista huomattavasti, mutta se on sellainen asia johon tähän aikaan vuodesta on Suomessa vaikea vaikuttaa, eli kevätaurinkoa odotellessa…