Hauskaa maanantaita rakkaat lukijat, toivottavasti viikkonne on alkanut hyvin. Tällä kertaa vuorossa on lupaamani katsaus nettiostamisen saloihin. Monia blogissani mainittuja kynsilakkamerkkejä voi ostaa myös netin kautta. Kynsilakkoja myyviä nettikauppoja löytyy sekä Suomesta, että ulkomailta. Ammattilaislakkoja saa Suomessa myös kynsistudioista ja OPI lakkoja löytyy esimerkiksi Stockmannilta ja Stockmann Beauty sekä Kicks myymälöistä.

Ulkomailta ostamisen etuna on halvemmat hinnat ja suuret valikoimat sävyjen ja merkkien suhteen. Toisaalta heikompana lenkkinä ovat pitkät toimitusajat, väärän tuotteen vaihtomahdollisuudet ovat vähäiset, kaikki asiointi pitää hoitaa englanniksi ja tarvitset myös luottokortin tai Visa Electronin (ei käy kaikkialla).

Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai edes halua ostaa ulkomaisista nettikaupoista. Niinpä onkin hyvä, että lakkashoppailuun löytyy myös kotimainen vaihtoehto. Nailfix-verkkokauppa myy mm. Color Clubin ja Essien lakkoja sekä Art Club koristelulakkoja. Sieltä löydät myös maailman parhaat pikakuivattajat, Seche Viten ja Poshen. Verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy paljon muitakin tuotteita ja se onkin ehdottomasti katsastamisen arvoinen vaihtoehto kynsilakoista ja kosmetiikasta kiinnostuneille. Nailfix-verkkokaupassa voit maksaa esim. Nordean ja Osuuspankin verkkomaksuilla, joten et välttämättä tarvitse edes luottokorttia. Nailfix postittaa suurimman osan tilauksista 24 tunnin kuluessa ja tilaus tulee kotiin vain 4 euron postikuluilla.

Ulkomaisista vaihtoehdoista olen itse suosinut eniten 8ty8beauty.com nettikauppaa, halvimpien hintojensa takia. Sieltä tilatessa 1 – 6 kynsilakkapulloa tulee perille 13 dollarin postikuluilla. Tilauksen tekeminen tänne saattaa joskus olla hieman sekavaa ja ensikertalaisen kannattaakin ennen tilauksen tekemistä varmistella postikuluja ja muita mieltä askarruttavia kysymyksiä sähköpostitse. Posteihin vastaaminen tässä nettikaupassa on melko hidasta, joten kärsivällisyyttä tarvitaan. Tilauksen vihdoin mentyä läpi lakat saapuvat yleensä 2 viikon kuluessa Flat Rate kirjekuoressa. 8ty8Beautyssa Visa Electron ei aina toimi, joten luottokortti tai PayPal tili on hyvä olla olemassa. Itse maksan tilaukseni tänne aina PayPalia käyttäen.

Toinen varteenotettava nettikauppa on Head2ToeBeauty.com. Täältä saat 1 – 4 pulloa 11.90 dollarin ja 5 – 7 pulloa 15.10 dollarin postikuluilla. Nämä hinnat ovat halvimman vaihtoehdon, USPS First Class Mail International, mukaan. Tuolla vaihtoehdolla tilatessasi et saa seuranta-koodia ja tilauksen kadotessa kauppa ei ole siitä vastuussa. Tähän mennessä kaikki tilaukseni ovat kuitenkin tulleet perille. Jos haluat tilata suuremman määrän kerralla kannattaa täältäkin varmistella postikuluja sähköpostitse ennen tilauksen tekemistä.

Nail De Royale verkkokaupasta saat mm. Zoya ja Nubar merkkien kynsilakkoja, joita ei edellämainittujen nettikauppojen valikoimista löydy. Suosittelen aina tarkistamaan postikulut sähköpostilla ennen tilauksen tekemistä.

Kynsilakkoja voi joskus metsästää myös eBayn ihmemaasta. Sinne tarvitset eBay tunnukset ja PayPal tilin.

Ulkomailta tilaamisessa on omat niksinsä ja aloittelijan kannattaakin olla varovainen. Ensimmäistä tilausta tehdessä on syytä ottaa yhteys nettikauppaan ja varmistaa postikulut sekä toimitustavat haluamillesi tuotteille. Myös kärsivällisyyttä vaaditaan sillä joskus saattaa kulua viikkokin ennen kuin saat viestiisi vastauksen. Muistathan myös, että koskaan EI saa lähettää luottokorttitietoja sähköpostilla sillä ne voivat helposti joutua vääriin käsiin.

Ennen EU-alueen ulkopuolelta tilaamista on tarpeellista tutustua myös Tullin määräyksiin. Kosmetiikkaa tilatessa kannattaa varmuuden vuoksi jättää tilauksen kokonaisarvo postikuluineen alle 44 euron, jolloin et joudu maksamaan veroja tilauksestasi.

Hyviä shoppailuhetkiä!