Myös uutuuskokoelmien ulkopuolelta löytyy todella upeita kynsilakkoja, niinpä tässä kohtaa onkin ensimmäisen ”Päivän kynnet” postauksen aika. ”Päivän kynnet” jutuissa esittelen vanhemmista kokoelmista tuttuja, vielä saatavilla olevia sävyjä, sekä kaupan hyllyiltä eri merkkien perusvalikoimista löytyviä lakkoja.

Ensimmäisenä vuorossa on luonnollinen manikyyri johon on käytetty Lumene Quick & Chic, 23 Hold My Hand/Kosketus ja Lumene Natural Code Mini Nail Polish, 3 Be Happy lakkoja.

 

 

Lumene Natural Code Mini Nail Polish, 3 Be Happy on mukavan oloinen lakka pikkuisessa pullossa. Pienestä koostaan huolimatta sivellintä on helppo käyttää. Minunlaiselleni kynsilakkaholistille myös pullon pieni koko on ainoastaan plussaa. Tämän kokoinen lakka on joskus mahdollista käyttää jopa loppuun.

Lakan koostumus oli siveltimessä vahvan oloista, mutta se levittyi kynnelle hyvin ja tasaisesti. Tällä lakkasävyllä saat nopeasti siistit ja huolitellun näköiset kynnet. Läpikuultava, luonnollinen sävy, joka vaalentaa aavistuksen oman kynnen väriä. Alle 4 euron hintaan tällä lakalla onkin kiva hinta-laatusuhde.

Lumene Quick & Chic, 23 Hold My Hand/Kosketus sävyä on tässä lakkauksessa käytetty ainoastaan kynsien kärjissä. Maidonvaalea, semi-peittävä lakka olikin omiaan luonnollisen lookin jatkeeksi. Ranskalaistyylinen lakkaus muuttuu pehmeämmäksi käyttämällä tämän sävyistä lakkaa. Tämäkin lakka levittyi hyvin ja jo yksi kerros riitti vaalentamaan kynsien kärkeä, kahdella kerroksella saa tietysti enemmän peittävyyttä.

 

 


Tässä manikyyrissä käytin:

Aluslakkana OPI Nail Envy Soft & Thin x2

Koko kynnellä Lumene Natural Code Mini Nail Polish,
sävy 3 Be Happy x2

Kärjissä 1 kerros Lumene Quick & Chic,
sävyä 23 Hold My Hand/Kosketus

Päällä pikakuivattava Poshe.

Manikyyri kuivui nopeasti ja on omaan silmääni kauniin luonnollinen.