Rimmel Stop Traffic kynsilakan herkullinen väri houkutteli minut kokeilemaan erilaisia lakkauksia ennen manikyyrin vaihtoa. Koristelulakkaukset eivät tosiaankaan kuulu vahvuuksiini tällä hetkellä, mutta ehkäpä harjoittelu tekee mestarin tässäkin asiassa ;)

 


Etusormi: Stop Traffic koko kynnellä ja kärjessä Natural Coden 13 Get Color. Edellisten päällä vielä epätasaista lopputulosta tasoittamassa Sally Hansen Diamond Strenght 02 Fairy Tale Ivory. Tämä on näistä lakkauksista vähiten onnistunut ja saa kynnen kärjen näyttämään ihan lapiolta. Muuten kirkas keltainen-pinkki väriyhdistelmä houkuttaa edelleen.

Keskisormi: Jälleen koko kynnellä Stop Traffic x2, vinolakkaus OPI Let’s See The Ring x3 ja rajalla China Glaze Tinsel.

Nimetön: Stop Traffic kynnen juuressa ja kärjessä Color Club Velvet Rope. Päällä, koko kynnellä Sally Hansen Diamond Strenght 02 Fairy Tale Ivory. Liukuvärjäysefekti on luonnossa näkyvämpi, kuin kuvassa ja lopputulos oli mielestäni oikein kaunis ja tyylikäs.

Pikkusormi: Stop Traffic kynnen juuressa ja kärjessä Color Club Electronica. Päällä, koko kynnellä Sally Hansen Diamond Strenght 02 Fairy Tale Ivory. Tässä lakkauksessa lilan ja pinkin raja on luonnossa pehmeämpi/liukuvampi kuin kuvassa ja pidän myös tästä tosi paljon.

Tuo Sally Hansenin lakka on ulkomaan tuliaisia ja en osaa sanoa mistä sitä voisi alkaa metsästämään. Mikä tahansa pienihileinen lakka käy kuitenkin tuohon tarkoitukseen. OPI Let’s See The Ring lakka taitaakin vielä olla esittelemättä ja siitä voisin tehdä postauksen vaikka huomenna.