Taas piti saada värikkyyttä kaiken tämän harmauden keskelle. Tällä kertaa tehtävän suoritti Rimmelin 280 Stop Traffic kynsilakka. Räikeän pinkki sävy kylmällä, fuksialla flashilla. Flash tosin erottuu paremmin pullossa kuin kynnellä. Räväkkä, lähes neon-sävyinen lakka.

 

Stop Traffic oli taas näitä vaikeasti kuvattavia sävyjä. Photoshopissa muokkasin kuvan värejä, mutta lopputulos ei silti aivan vastaa totuutta. Lakka on kynnellä mielestäni kylmemmän ja pinkimmän sävyinen kuin kuvassa.

Ohut ja helposti levittyvä koostumus, mutta peittävyyttä olisin kaivannut enemmän. Tämä lakka vaatii ehdottomasti kolme kerrosta. Kuivumisaika oli normaalin markettilakan luokkaa, eli kärsivällisyyttä ja mielellään pikakuivattajan vaatii tämäkin.

Kuvassa OPI Nail Envy x1, Stop Traffic x2 ja päällä Seche Vite. Kiireen takia jäi kolmas kerros laittamatta ja kuvassakin erottuu kynnen raja.

Tämä taitaa olla tällä hetkellä ainut Rimmel lakka kokoelmassani. Kaikkiaan lakasta jäi ihan positiivinen vaikutelma ja kivojen sävyjen osuessa silmään ostan näitä varmasti lisääkin.