Sain jokin aikaa sitten kokeiltavaksi True Organic of Sweden All You Need Is Me tehovoiteen. Tämä on todella monikäyttöinen voide joka sopii kuivista kynsinanauhoista vauvan herkälle iholle. Olen itse käyttänyt tätä nyt jonkin aikaa ja olen todella tyytyväinen tuloksiin.

Käteni ovat talvella oikea ongelma. Ne kuivuvat helposti niin pahasti, että iho halkeilee ja rystysiin tulee jopa pieniä, vertavuotavia repeämiä. Muutenkin kädet tuntuvat usein hiekkapaperin karheilta jos niitä ei ole koko ajan rasvaamassa. Tämän voiteen kanssa ongelmat ovat pysyneet hyvin kurissa ja käytän sitä ainoastaan kerran tai kaksi päivässä. Tämä on todella raskaansarjan voide ja yleensä levitän tätä vain iltaisin kynsinauhaöljyn ja -voiteen kera. Ihan pikkuinen määrä riittää koko käsiin ja silti ensin tuntuu siltä, että voide ei imeydy ollenkaan vaan jää paksuksi jankiksi käsien iholle. Hetken päästä se on kuitenkin kaikki imeytynyt ja joskus levitän voidetta vielä toisenkin kerran jos käsien iho tuntuu sitä vaativan. Kaikki imeytyy käsiin jälleen ja iho tuntuu superpehmeältä. Monien muiden voiteiden kanssa käsien karheus palaa, kun olen pessyt kädet pariin kertaan. Tämän kanssa ei käy niin. Aiemmin tunsin tarvetta käyttää käsivoidetta jokaisen pesukerran jälkeen ja levittelin tuubeja ympäri taloa. All You Need Is Me:tä käyttäessäni en pahemmin lisäile voiteita päivän aikana. Toki joskus vieläkin laitan jotain edullista voidetta jos käsiä tarvitsee pestä sen miljoona kertaa, kuten lapsiperheissä usein tarvitsee.

 

 

Tästä on siis aika pitkälti tullut uusi HG käsivoiteeni, mutta ei siinä vielä kaikki :D

Käytän tätä myös huuliini. Tämä ei yksinään käytettynä riitä minulla huulivoiteeksi vaan huulet rohtuvat edelleen, mutta käytän tätä meikkauksen aikana. Levitettyäni meikkivoiteen ja puuteroituani kasvot puhdistan huulet ja levitän niille pienen määrän All You Need Is Me voidetta. Se imeytyy sillä aikaa, kun viimeistelen kasvojen meikin ja huulet ovat kunnossa huulimeikkiä varten. Käytän paljon mattaisia, nestemäisiä punia ja en ole huomannut tämän vaikuttavan niiden pysyvyyteen huonontavasti eivätkä huuleni kuivu punien alla yhtä pahasti kuin ennen.

Olen käyttänyt tätä myös kasvojen ihon pieniin kuiviin kohtiin jotka tarvitsevat lisäkosteutusta. Vaikka tämä voide onkin paksua se ei ole tukkinut ihoani. Tosin isoille aluille en ole tätä levittänyt vaan tosiaan pieniin yksittäisiin, meikin alta karheina näkyviin kohtiin.

Joskus aiemmin blogissa onkin vilahtanut kuva rintani alueella olevasta itsepäisestä ihottumasta. Ihotautilääkäri sanoi sen olevan rosaceaa koska kasvoillani on 1 tyypin rosacea. Itse uskon sen olevan jotain muuta ja rosaceaan annetut lääkkeet ja voiteet eivät tehonneet siihen. Nyt pesen alueen aamuin illoin ja levitän siihen ohuen kerroksen tätä voidetta. Rinnan alueella on vielä pientä punoitusta nähtävissä, mutta ihottuma on lähes täysin kadonnut. Olen NIIN onnellinen tästä. Ihottuma oli tosi näkyvä ja vaivasi minua paljon. Suihkussa pesusienikin tuntui lähinnä juustoraastimelta. Nyt iho ei ole enää arka ja ruma ihottuma on poissa. Ihon puhdistus kaksi kertaa päivässä ja tämän voiteen tehokosteuttava vaikutus on kyllä tehnyt ihmeitä.

 

 

Valmistajan nettisivuilla sanotaan, että All You Need Is Me on ”95% certified organic ingredients and 100% natural ingredients”. Se ei mm. sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai väriaineita. Voidetta ei ole testattu eläimillä ja tuubi on valmistettu sokeriruokosta muovin sijaan.

Minulla on vielä muutama käyttötarkoitus testailun alla ja palaan niihin tuloksiin myöhemmin. Olen pian käyttänyt tämän tuubin loppuun ja ostan ehdottomasti uuden koska tästä on tullut yksi lempivoiteistani. Suomessa tämä on saatavilla mm. Sokoksen verkkokaupasta 50 ml pakkaus hintaan 24,90 eur. Lisää jälleenmyyjiä löydät täältä.

 

***All You Need Is Me saatu ilmaiseksi True Organic of Swedeniltä. En hyödy mitenkään linkkien klikkauksista.