Tässä päivän meikki johon käytin Diorin viisikoita Myriad ja Crush Glow. Myriad on upea sininen paletti, mutta yksinään se on liian kylmän sävyinen minulle. Se on kuitenkin niin kaunis, että haluan sitä käyttää joten sekoitan mukaan sävyjä lämpimämmästä paletista. Tällä kertaa yhdistin sen Crush Glow paletin kanssa.

Ensin alla taas UDPP ja vahvahko rajaus Lancomen kirkkaansinisellä kynällä. Sitten Myriadin oikean alakulman sinistä, vasemman alanurkan sinistä ja vasemman ylänurkan laventelia luomivakoon asti. Siitä ylöspäin Crush Glown vasemman alakulman, keskimmäisen napin ja oikean yläkulman sävyjä.

Alaluomella rajaus Lancomen kynällä, Myriadin tummin sininen, laventeli ja Crush Glown oikean yläkulman vaaleanpunainen.

Tämähän on siis taas ihan normaali päivämeikki, joten tarkoitus ei ollut tehdä liian tummaa tai räväkkää meikkiä vaan sellainen look jonka kanssa kehtaa päivällä auringonvalossa liikkua. Biletarkoitukseen Myriadilla saa kyllä loihdittua upean sini-hopean smoky-tyylisen meikin.

 

Käytetyt tuotteet:

Lily Lolo Blush Away
Lily Lolo Mineral Foundation – Warm Peach
Lily Lolo Flawless Silk Finishing Powder
Dior Skinflash Radiance Booster Pen – 2

Dior Eyebrow Pencil – Sand
Urban Decay Brow Box – Honey Pot

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Dior 5 Couleurs – 270 Myriad
Dior 5 Couleurs – 659 Crush Glow
Lancome Le Crayon Kohl – Le Bleu De Jim
Maybelline Volum’ Express Colossal – Black

NARS Albatross
NARS Torrid
Ariane Inden Pressed Powder – Tawny

Dior Addict High Shine – 352 Champagne Blush
Guerlain Divinora Lip Pencil – Cupidon

 

Sitten seuraava kuva osoittaa sen kuinka vaarallista voi olla IKEAn Malm kampauspöydän kokoaminen :P Onneksi suurin osa tilatuista koristeista on saapunut ja voin pian huoltaa kynnet muutenkin, kun nyt vaan ensin osaisi päättää koristelut.

Huomenna näytänkin teille mitä kivoja juttuja postisetä on tällä viikolla joutunut tänne kantamaan :)