En sitten ehtinyt kirjoittamaan eiliselle lupaamaani kynsikoristepostausta vieläkään. Liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Yritän saada huomenna aikaiseksi tuon kynsikoristejutun.

Eilinen meni valmistautuessa kaverin kolmekymppisiin ja juhlakalun hiukset, meikki ja kynnetkin piti ehtiä laittamaan. Tämän päivän olen taas saanut sujuvasti käytettyä uuden meikkinurkkaukseni järjestämiseen. Projekti onkin jo loppusuoralla ja pian saan otettua kuvia teitä varten :)

Tuossa järjestämisen lomassa pisti taas kerran silmään kuinka pinttyneen likaisia NARS poskipunieni rasiat ovat. En halunnut laittaa likaisia poskipunia uuteen ihanaan laatikkooni, joten mietin hetken millä ne saisi puhtaaksi. Vedellä pyyhimistä oli turha edes kokeilla, sen verran likaisia ne olivat. Sitten mieleeni tuli rakennekynsien pyyhimiseen tarkoitettu Cesars Secretsin Cleanser (lähinnä sisältää alkoholia) neste. Kokeilin sitä ensin varovasti yhden rasian takapuolelle ja totesin, ettei se vahingoittanut rasian pintaa tai etikettiä. Sitten uskalsinkin jo pyyhiä koko rasian ja puhdastahan sillä tuli. NARSit näyttävät nyt kuin uusilta :D Otin vielä kuvankin likaisesta ja puhdistetusta rasiasta vertauksen vuoksi.

Ihanaa kun löytyi aine jolla nuo tahmapintaiset ihanuudet saa puhtaaksi. Rasiat tuntuvat kivoilta käteen, mutta ovat kuitenkin niin epäkäytännöllisen helposti likaantuvia.